2012 рік. Україна. Київська область село Софіївська Борщагівка. Кудрик Олесь Тимофійович, Перегінець Василь Миколайович  та інші діячі  і, що вони зробили для села Софіївська Борщагівка????

на сайті

sobo.org.ua та www.sb-rada.gov.ua

короткі дані про Перегінця Василя Миколайовича, а саме

Депутат шостого скликання Софіївсько-Борщагівської сільскої ради Перегінець Василь Миколайович

Перегінець Василь Миколайович
(Округ 6 — вул.Леніна, 46
(багатопов.буд.))

1964 року народження, вища юридична освіта, проживає в селі Софіївська Борщагівка, вулиці Леніна, місце роботи: громадська діяльність, самовисування.

По деяким даним Перегінець Василь Миколайович став депутатом 9 голосами виборців, але це нехай буде на совісті Сільської виборчої комісії, яку очолювала Гарницька О. та Шевчук І.

Перегінець Василь Миколайович почав знайомитися з нашим селом з 2008 року, коли працював в міліції на посаді начальника ДПС ДАІ у Київській області.

Перегінець Василь Миколайович та батюшка Володимир село Софіївська Борщагівка

Перегінець Василь Миколайович та батюшка Володимир село Софіївська Борщагівка

Перегінець Василь Миколайович та Кудрик Олесь Тимофійович село Софіївська Борщагівка

Перегінець Василь Миколайович та Кремець Сергій Володимирович село Софіївська Борщагівка

Перегінець Василь Миколайович при цьому вирішив своє питання стосовно свого автомобіля, а саме забрав місце під гараж у інваліда, який проживає в будинку по вулиці Леніна, 46. Виконком а точніше Кудрик О.Т. цьому посприяв.

Автомобіль Перегінця Василя Миколайовича, на подвірї по вулиці Леніна, 46 де він проживав

Автомобіль Перегінця Василя Миколайовича, на подвір'ї по вулиці Леніна, 46 де він проживав

Крім цього Перегінцю Василю Миколайовичу голова сільської ради 5 -го скликання Кремець Сергій Володимирович, Сиротюк Лариса Петрівна за активної участі Кудрика Олеся Тимофійовича без відома депутатів, виділили земельну діолянку на мисі річки Нивка, де ведуться археологічні розкопки, де були виявлені поселення людей починаючи 30 тисяч років тому, скіфів, ранніх племен слов’ян, козаків, і декому із приближених членів «команди» по розкраданню земель, а саме сину депутата Шупика Валерія Михайловича, дружини депутата Левченко Оксани Миколаївни, та їхніх друзів.  В 2007 році тодішнє ТОВ «Автор» зараз «Віді» підписало з Кремцем С.В. договір оренди на земельну ділянку 2,87 га, начебто заболочені землі. І дійсно після спуску ставка він заріз верболозом, що сліло дало можливість ТОВ «Автор» оформити договір оренди н а 49 років, а пізніше викупити за сміхотворно ціну — свято 9 травня день села. Фактично 2,87 га це половина Верхнього ставу річки Нивка.

Земельна ділянка в селі Софіївська Борщагівка по вулиці Васнєцова, гр. Перегінця Василя Миколайовича

Рішення по вулиці Васнєцова на Левченко Оксану Миколаївну

Рішення по вулиці Васнєцова на Шупика Максима Валерійовича

Рішення по вулиці Васнєцова на Головка Олександра Яковича

Рішення Ковінченка Юрія Анатолійовича село Софіївська Борщагівка вул Васнєцова

та іншим членам «потрібних людей» детальніше є на ютубі дивіться  землевласники села Софіївська Борщагівка  http://youtu.be/TCMwb_CI1M0

Ця історія розпочалася після  того як на 3 сесії 6 скликання в грудні 2010 року більшістю голосами було створено тимчасову депутатську комісію з питань законності та доцільності виділених земельних ділянок за період 2006-2010 рр. Тимчасова комісія перші результати роботи оголосила на зборах села, які відбулися в лютому 2011 року. Результати шокували всю громаду, з тих пір група депутатів Шупик Валерій Михайлович, Левченко Олександр Іванович, Харченко Тетяна Миколаївна, Кулік Світлана Федорівна, Гладка Юлія Олександрівна (по деяким даним хрещениця Сиротюк Л.П.), Шпак Людмила Григорівна (по слухам кума Кремця) та Перегінець Василь Миколайович різними шляхами, не цураючись підкупу, шантажу, погроз  почали організовувати так звану більшість депутатів, та саботувати роботу сільської ради. Ця б ситуація тривала безкінечно, але сільські депутати, як вони себе назвали «Група центр» почала вимагати у сільського голови Денисенка Юрія Миколайовича — щоб він того зробив управляючим цвинтаря, того директором ринку, тобто шантажувати Денисенка, якщо не зробиш по нашому ми підемо. Виникає запитання невже депутати прийшли вирішувати власні питання та проблеми, а не проблеми всього села?

До «Групи Центр» входили

Закотнов Юрій Олексійович

Закотнов Юрій Олексійович
(Округ 12 — вул.Волошкова, Яблунева, Травнева, пров.Травневий, Болгарська, Квітнева, Мала Кільцева, Миру)

1954 року народження, вища освіта, проживає в селі Софіївська Борщагівка, вул.Травнева, тимчасово не працює, самовисування (чоловік Вітки лейбихи)

Бабій Ігор Станіславович

Бабій Ігор Станіславович
(Округ 25 — вул.Щорса, буд. 1-75)

1968 року народження, вища освіта, проживає в селі Софіївська Борщагівка, вул.Щорса, місце роботи: ДП «Київське лісове господарство.

Шупік Володимир Васильович

Шупік Володимир Васильович
(Округ 26 — вул.Щорса, буд.76-116, Парникова)

1957 року народження, середня освіта,  проживає в селі Софіївська Борщагівка, вул. Щорса, тимчасово не працює, самовисування.

Романчук Валерій Валентинович
(Округ 32 — вул.Південна, Лесі Українки, Івана Франка, Академіка Амосова
(багатопов.буд.))

1964 року народження, вища освіта, проживає в селі Софіївська Борщагівка, вул.Академіка Амосова, підприємець, від партії «Велика Україна».

Тертичний Михайло Григорович
(Округ 30 — вул.Дімітрова)

1971 року народження, неповна середня освіта, проживає в селі Софіївська Борщагівка, вул. Дімітрова, місце роботи: будівельна компанія, самовисування.

Денисенко Ю.М. звісно з такою постановкою питання не згодився і дані депутати перейшли в так звану більшість, де їм запропонували більше і те, що виконають їхні умови.

14 березня 2011 року сільський голова Денисенко Юрій Миколайович збирає сесію, на якій планувалося заслухати Звіт тимчасової комісії, але депутати Пергінець В.М., Шупик В.М. поставили питання про недовіру секретарю раді Фоміній Елеонорі Борисівні та заступнику голови Василенку Сергію Леонідовичу, та провести закриту сесію. а сесії почався гамір і Денисенко Ю.М. переніс сесію на 17 березня 2011 року. Але депутати заколотники вирішили не чекати та зібралися у церкві, зробили збори, які назвали сесією та винесли рішення про недовіру секретарю сільської ради Фоміній Е.Б. та заступника Василенка С.Л.

Протокол від 14.03.2011 року підписаний Перегінцем В.М.

Протокол від 14.03.2011 року підписаний Перегінцем В.М.

Протокол від 14.03.2011 року підписаний Перегінцем В.М.

Протокол від 15.03.2011 року

Фоміна Елеонора Борисівна

Василенко Сергій Леонідович

Кудрик Олесь Тимофійович

Перегінець Василь Миколайович

Дивний факт, Перегінець на  рішеннях від 14 березня розписався як секретар, хоча навіть якщо допустити, що його обрали 15.03.2011 року він не мав на те право підписувати рішення від 14.03.2011 року, іще один факт голову сільської ради Денисенка Ю.М.  ніхто іще не звільняв і була присутня в сільській раді гербова печатка  (значить Перегінець В.М. підробив ці рішення). Але Києво-Святошинський суд на ці доводи не взяв до уваги, бо судді Дубас Т.В. (армяни від Пергінця В.М.) дали на руку, але то нехай буде на її совісті.

Постанова Києво-Свяошинського районного суду від 01.06.2011 року за позовом Сазонової до Софіївсько-Борщагівської сільської ради

Постанова Києво-Свяошинського районного суду від 01.06.2011 року за позовом Сазонової до Софіївсько-Борщагівської сільської ради

Виникає запитання чому Перегінець Василь Миколайович та Кудрик Олесь Тимофійович не зайшли в сільську раду, після рішення суду та не почали виконувати свої службові обов’язки? Відповідь проста не вистачало іще пару депутатів для створення 2/3 голосів. Тоді комапанія Перегінця В.М. та Кудрика О.Т. вирішила провести свою сесію в той самий день коли призначив і сільський голова Денисенко Ю.М. на 29.06.2011 рік. При цьому Пергінець В.М. найняв приватну охорону службу «Спрут» та за допомогою неї забарикадуватися в приміщенні школи де начебто провели сесію за 30 хвилин вирівшивши всі питання., тобто встановили будки, для таємного голосування, виготовили бюлетень для таємного голосування, обрали лічильну комісію, обрали головуючого зборів, проголосували   кожен депутат по списку (записалося 23 чоловіки включно з депутатами Гаврилюк Галиною  Павлівною — був присутній її чоловік, який за неї і голосував і Кузьмичем Анатолієм  Мироновичем, який підписався, але в голосуванні участі не приймав). Було створене  Перегінцем В.М . рішення де він вже підписується як «Протокольний запис вів голова ініціативної групи депутатів та постійної комісії з питань законності та правопорядку, і протоколі зазначено присутні 24 депутати. Виникає запитання чому Пергінець В.М. не підписувався як секретар ради? та де взялося 24 депутата присутніх? Крім того зазначено, що Перегінець вів протокольний запис, хто ж тоді головував та вів сесію? Чи може Перегінець В.М. як Ленін В.І. робив три справи однаково і всі «погано»?  подивіться відео з сайту sobo.org.ua  6 сесія відбулася… і порахуйте самі, але серед присутніх була Віта, яка представилася як помічник депутата Закотнова Ю, яку можна побачити на Ситуація в Софіївській Борщагівці вийшла за межі села

Протокол 29.06.2011 року підписаний Перегінцем В.М.

Протокол 29.06.2011 року підписаний Перегінцем В.М.

А далі в ніч з 04.07.2011 року на 05.07.2011 року о 03.00 годині група депутатів захоплює адміністративне приміщення Софіївсько-Борщагівської сільської ради. Очолює депутатів Перегінець Василь Миколайович та громадянин Кудрик Олесь Тимофійович, за підтримки понад 20 чоловік молодиків-спорстменів з ТОВ «Домінант плюс». Відео на дану тему багато в інтернеті зокрема на сайті ютубі 05.07.2011 року http://youtu.be/RWawlXTtNwA міліція застосовує зброю 05.07.2011 http://youtu.be/Q1XDhqriUoIта багато інших. Проти людей був застосований сльозогінний газ та газ з вогнегасників, міліція погрожувала зброєю, молодики з ТОВ «Домінант плюс», які чергували надворі погрожували та застосовували фізичну сили, від якої постраждала не одна людина, практично  у всіх активних учасників були синці по всьому тілі. В знак протесту громада села Софіївська Борщагівка в перший ж день захвату встановила намети, в яких по черзі цілодобово чергували і чергують досі. Але за допомогою Києво-Святошинської міліції Красноярова Ф.Ф. Меньшикова, Києво-Святошинської прокуратури Федоренко В.В за допомогою Холодницького Н.І. (http://youtu.be/wxXxU4X94jY) та Києво-Святошинської райдержадміністрації Заславсього М.В., захватчики 29 липня 2011 року організовують сесію, на якій вирішують практично всі питання по узаконення розкраденої громадської землі, змінюють склад комісій, розпускають без заслуховування тимчасову комісію, змінюють склад виконкому.

Дивіться на ютубі Протокол сесії 29.07.2011 року http://youtu.be/JVN2hiQyk0k

Бо навіщо Перегінцю В.М. та Кудрику О.Т. виконком, який від забудовників багатоповерхівок попросив укласти інвестиційну угоду? Тому вони до складу нового виконкому увели людей, які активну участь приймали у захопленні сільської ради.

Про виконком і людей що туди потрапили, ми вже писали дивіться Софіївська Борщагівка, Києво-Святошинський район, Київська область , як виконком Софіївсько-Борщагівської сільської ради рішення “штампує”

Виконком після захвату сільради був переобраний 29.07.2011 року

Своїми першими діями виконавчий комітет Софіївсько-Борщагівської сільської ради розпочав з надання дозволів забудовникам багатоповерхівок Мартинову В. та Журбі О. узаконювати будинки, шляхом створення комісії з прийому в експлуатацію багатоповерхових будинків, та надання дозволів на будівництво нових секцій. в травні-червні 2011 року забудовники Мартинов В. та Журба О. зверталися з подібними заявами, але виконавчий комітет вирішив, щоб забудовники та Денисенко Ю.М. нехай укладають інвестиційну угоду. Тоді бюджет села б поповнився практично іще б на один річний бюджет, а це близько 15 млн. грн, і кошти потім пустити на прокладання комунікацій (каналізації, телефону, інтернету, водогону) по всьому селі, при цьому люди платили лише за підключення до системи і все. Але на жаль Мартинов В. та Журба О. вирішили «профінансувати» захват бо так їм буде дешевше, крім того вони матимуть вагомий вплив на прийняття рішень Перегінцем В.М. та Кудриком О.Т. Але дивно в складі виконкому відсутній був секретарь виконкому. Виникає питання хто вів протокольний запис, готував проекти рішень, вів протоколи виконкому?Лише після того як представники громади попали на прийом до Голови Київської обласної адміністрації Присяжнюка А.Й. та доповіли йому про порушення в селі Софіївська Борщагівка, в тому числі про відсутнього секретаря виконкому, 06 лютого 2012 року до складу ввели Сиротюк Ларису Петрівну- секретаря виконкому, та представника обласної райдержадміністрації депутата Київської обласної ради Чечета Володимира Володимировича, якого зробили заступником сільського голови. Парадоксальна річ в Софіївсько-Борщагівській сільській раді — голови сільської ради не має зате є виконуючий обов’язки сільського голови та два заступники!!?? І навіщо такий штат? Чи не має куди витрачати громадські кошти з бюджету села?????

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Софіївсько-Борщагівської сільської ради

  1. Перегінець Василь Миколайович — виконуючий обов’язки сільського голови
  2. Чечет Володимир Володимирович — заступник сільського голови
  3. Кудрик Олесь Тимофійович — заступник виконкому
  4. Сиротюк Лариса Петрівна — секретар виконкому
  5. Литвиненко Олександр Миколайович
  6. Прус Ольга Михайлівна
  7. Головко Олександр Якович
  8. Шумейко Сергій Станіславович
  9. Новікова Вікторія Вікторівна
  10. Сіренко Микола Олексійович
  11. Тонченко Олександр Дмитрович
  12. Поліщук Олександр Борисович
  13. Достатній Родіон Андрійович
  14. Кабанець Юрій Михайлович
  15. Мартинов Андрій Миколайович
  16. Шевчук Ірина Степанівна
  17. Омеляшко Володимир Миколайович

згідно рішення 11 сесії 6 скликання
депутатів Софіївсько-Борщагівської сільської ради
від 06.02.2012року

Але територіальна громада села не спала та надіслала числену кількість в усі органи державної влади — заяви, запити, скарги, пропозиції, звернення, ось деякі з них.

До комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування

Омельченку О.О.

Громади села Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району Київської області

Повідомлення про порушення сільськими депутатами Закону України «Про місцеве самоврядування», Закону України «Про статус депутата», Закону України «Про доступ до публічної інформації» та Закону України «Про боротьбу з корупцією»

 

Шановний Олександре Олександровичу!  У черговий раз звертаємося до Вас за допомогою, (останнє звернення від громади села було 10.12.2011 року) хочемо звернути увагу на безлад який відбувається  в нашому селі з боку купки сільських депутатів-бандитів Перегінця В.М., Шупика В.М., Левченка О.І., Коробчука М.Г. Кулік С.Ф., Бабія І.С., Романчука В.В., Кривопишина О.П та інших, а також колишнього заступника голови 5 скликання Кудрика О.Т.

Перша спроба дестабілізувати роботу сільської ради була на початку 2011 року при прийнятті бюджету на 2011 рік. Наступним злочинним кроком, був напад на голову сільської ради, з метою фізичного усунення від виконання своїх обов’язків, але він вижив і швидко повернувся на роботу.

Тоді депутати заколотники почали зривати сесії шляхом не явки на них ( таких неявок було 10 десять з а півроку). Не з’являючись на законно призначенні сесії депутати заколотники провели 15.03.2011 року зібрання та назвали його 5 сесією 6 скликання. У підтвердження були виготовленні незаконні рішення про відкликання секретаря сільської ради, Фоміної Е.Б., про обрання секретарем ради Перегінця В.М., про відкликання заступника голови по виконавчій роботі, та про обрання заступника по виконавчій роботі.  Незважаючи на так звані рішення про обрання секретарем сільської ради Перегінця В.М. .та заступника голови по виконавчій роботі Кудрика О.Т. , у офіційних відповідях, які підписані Перегінцем В.М. як в.о. сільського голови значиться, що до виконання своїх обов’язків Перегінець В.М. та Кудрик О.Т. приступили 05.07.2011 року (Копія додається). Тобто після нічного захвату приміщення Софіївсько-Борщагівської сільської ради. Виникає питання, якщо ці громадяни були обрані та призначенні 15.03.2011 року чому вони не приступали до виконання своїх обов’язків?

Ознайомитися з цими рішення стало можливим лише під час розгляду справи в Київському апеляційному адміністративному суді в на початку грудня 2011 року.

За підтримки минулого голови Києво-Святошинської державної адміністрації З огляду на зазначене, нелогічним, непослідовним та таким, що не відповідає вимогам закону є зібрання депутатів 15 березня 2011 року поза межами сесійної зали Софіївсько-Борщагівської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області та прийняття на цих зборах рішень № 1 «Про відкликання секретаря сільської ради, секретаря виконавчого комітету», № 2 «Про обрання секретаря сільської ради», № 3 «Про відкликання заступника сільського голови з питань виконавчої роботи», № 4 «Про обрання заступника сільського голови з питань виконавчої роботи».

Після закриття першого пленарного засідання 5 сесії 6 скликання сільським головою 14.03.2011р. та перенесенням другого пленарного засідання на 17.03.2011р. про що було зафіксовано у протоколі який був підписаний сільським головою Денисенко Ю.М., та секретарем ради Фоміною Е.Б., та завірений гербовою печаткою. Після закриття першого пленарного засідання голова підписав розпорядження №29/1 від 14.03.2011р. про проведення другого пленарного засідання 17.03.2011р. о 17.00 в приміщенні сільської ради. Не зважаючи на це сільський депутат Перегінець В.М. виготовив підробний протокол датований 14.03.2011р., який підписав як «секретар сільської ради Перегінець». закресливши прізвище Фоміна Е.Б., хоча на титульній сторінці даного протоколу — підробки значаться прізвища осіб які повинні підписати даний протокол, тобто голова Денисенко Ю.М. та секретар Фоміна Е.Б. У останньому реченні протоколу — підробки Перегінець В.М. вказав не правдиву інформацію, а саме «Після цього сільський голова Денисенко Ю.М. оголосив, що перше пленарне засідання 5 сесії 6 скликання закрите, та переніс друге пленарне засідання на другий день.»

Підписавши цей протокол — підробку депутат Перегінець В.М. порушив Закон України «Про місцеве самоврядування». Наступним незаконним кроком депутата Перегінця В.М. було виготовлення чергового протоколу зібрання другого пленарного засідання 5 сесії 6 скликання від 15.03.2011р. та чотирьох неправомірних рішень від 15.03.2011р. протокол зібрання від 15.03.2011р. не може визнаватися як протокол другого пленарного засідання 5 сесії 6 скликання, тому що сільський голова не призначав на 15.03.2011р. друге пленарне всідання 5 сесії 6 скликання.

На титульній сторінці даного протоколу — підробки не зазначено хто відкривав це пленарне засідання, та хто секретар. У протоколі не зазначено кого обрано секретарем для ведення даного протоколу. У протоколі значиться під №1 рішення «Про обрання лічильної комісії», а у самому  рішенні № 1 від 15.03.2011р. йдеться «Про відкликання секретаря сільської ради та секретаря виконкому». У протоколі значиться під № 2 рішення «Про відкликання секретаря виконавчого комітету та сільської ради с. Софіївська Борщагівка Фоміної Е.Б.». у самому рішенні №2 від 15.03.2011р. йдеться «Про обрання секретаря сільської ради». У протоколі під №3 рішення «Про обрання секретаря виконавчого комітету та сільської ради с. Софіївська Борщагівка Перегінця В.М.». У самому рішенні №3 від 15.03.2011р. йдеться «Про відкликання заступника сільського голови з питань виконавчої роботи». У протоколі значиться під № 4 рішення «Про покладання повноважень секретаря виконавчого комітету на секретаря ради с. Софіївська Борщагівка Перегінця В.М.». У самому рішенні № 4 від 15.03.2011р. йдеться «Про обрання заступника сільського голови з питань виконавчої роботи». Згідно «Закону України про місцеве самоврядування», заступник голови повинен бути членом виконкому, а персональний склад виконкому пропонує голова. Цей закон був порушений.

У всіх чотирьох вище згаданих рішеннях зазначається, що були заслухані повідомлення лічильної комісії сільської ради про результати таємного голосування з посиланням на «Закон України про місцеве самоврядування» на частину першу п. З, 4 ст. 26 та частини 5 ст. 50. Але вимоги цих статей не були виконані, так як у протоколі у жодному з пунктів не відображено що піднімалося питання про затвердження бюлетенів для таємного голосування. Сам протокол підписаний одноосібно Перегінцем В.М. де значиться «Протокольний запис вів голова ініціативної групи депутатів та постійної комісії з питань законності та правопорядку». В «Законі України про місцеве самоврядування» чітко вказано що протокол підписує сільський голова, та завіряється печаткою, ст. 46 п. 15. Усі чотири рішення від 15.03.2011р. так само не завірені печаткою та підписом Перегінця В.М., що є порушенням «Закон України про місцеве самоврядування» ст. 42 п. 4. Рішення має право підписувати тільки голова сільської ради.

Київський апеляційний адміністративний суд 08.12.2011 року визнав протиправними та нечинними рішення Софіївсько-Борщагівської сільської ради від 15.03.2011 року : № 1 «Про відкликання секретаря сільської ради, секретаря виконавчого комітету», № 2 «Про обрання секретаря сільської ради» № 3 «Про відкликання заступника сільської голови з питань виконавчої роботи», № 4 «Про обрання заступника сільського голови з питань виконавчої роботи» (копія рішення додається).

Після захоплення приміщення Софіївсько-Боорщагівської сільської ради з 05.07.2011 року до 08.12.2011 року депутати-рейдери провели 3 сесії.

Сьома сесія відбулася 29.07.2011 року тривалість сесії 40 (сорок?) хвилин прийнято 240 рішень. Депутатів які не підтримували захоплення сільської ради не пустили на сесію.

Восьма сесія  відбулася 29.09.2011 року, було прийнято 170 рішень тривала сесія 1 годину 40 хвилин. Депутатів які не підтримували захоплення сільської ради не повідомили про сесію.

Дев’ята сесія відбулася 22.11.2011 року, і  знову депутатів які не підтримували захоплення сільської не повідомили про проведення сесії.

По даному факту депутат Мудрий І.В. подав скаргу до Прокуратури Київської області та Генеральної прокуратури.

Деякі порушення допущені Перегінцем В.М. та депутатами сільської ради, під час проведення  8 сесії 6 скликання Софіївсько-Борщагівської сільської ради від 29.09.2011 року.

Перегінець В.М. поставив питання, про затвердження проектів землеустрою. Землевпорядник Якимаха О.О. почала зачитувати  прізвища ім’я та по батькові громадян, місце розташування земельної ділянки та площа ( слухайте аудіозапис 0:34:30-0:38:06).При цьому, за цей час вона зачитала 32 прізвища громадян, не розділяючи проекти землеустрою від технічної документації, та затвердження проектів щодо зміни цільового призначення земельної ділянки. Що є грубим порушенням, так як це юридично різні документи, Перегінець В.М. після  оголошення  списку землевпорядником, зразу поставив питання на голосування, але депутат Бугера С.М. зауважив дослівно:- «Є питання по трьом ділянкам, де по 0,47 га».  (Верещакова О.М., Верещакова А.В., Верещаков В.В. по одній адресі різними площами вул. Київська 8б, де розташовані 16 електричних кабелів по 10 кВ, оптоволоконний та телефонний кабель, 2 труби газу високого тиску. Даний технічний коридор, де роздані земельні ділянки цим громадянам, є республіканського призначення). Але, Перегінець В.М. слухати не хотів, а зразу поставив на голосування, хоча депутати Фоміна Е.Б., Бугера С.М., Кузьміч А.М., просили дане питання обговорити по кожному громадянину окремо. Окремо не було виділено затвердження технічної документації та затвердження  проектної документації по земельним ділянкам, які знаходяться під посиленим контролем та розглядом Держкомзему, Києво-Святошинським управлінням по земельним ресурсам, прокуратурою Києво-Святошинського району. Рішення 38 та 39 сесій, (масив 61,85 га по вул. Білогородська, Тарасівська, Бишівська, Затишна),  по яким надавали дозвіл на розробку проекту землеустрою були вилучені прокуратурою Києво-Святошинського району та на них відповідно зроблені протести прокурора. Якимаха О.О. почала зачитувати прізвища, адресу та площу земельної ділянки. Першою була Кулах Валентина Сергіївна, провулок Боголюбова 8, площа 0,07 га., при цьому з якого цільового призначення на яке змінюється, землевпорядник Якимаха О.О. не вказувала, при цьому  в державній податковій інспекції земельна ділянка на Кулах В.С. не зареєстрована, і за неї не сплачується земельний податок. Виникає питання, чому на сесію виноситься питання про дану земельну ділянку, якщо земельний податок за неї не сплачений? Щодо зміни цільового призначення (якого саме призначення землевпорядник не сказала та не зазначила), по вул. Івана Франка 10, та 12, при цьому вона зазначила дослівно: – «Там теж питань ніяких нема, в генеральному плані вже закладена зміна». Виникає питання, невже генеральний план села Софіївська Борщагівка затверджений, та по ньому, можна без висновку «УкрНДІпроцивільсільбуд», надавати дозвіл на зміну цільового призначення по земельним ділянкам? На даний час, генеральний план села Софіївська Борщагівка незатверджений та знаходиться в стадії погодження, та громадського обговорення, і без висновку «УкрНДІпроцивільсільбуд» надавати дозвіл, на зміну цільового призначення земельної ділянки,не можна. (аудіо запис додається на диску). А ось у відповідь від в.о сільського голови Перегінця В.М. за № від значиться, що генеральний план села знаходиться в завершеній стадії (копія додається).

Рішення про затвердження проректу землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється на землі комерційного використання гр. Верещакову Віталію Вікторовичу за № 66 від 29. вересня 2011 року підписане в.о. сільського голови Перегінцем В.М.. (копія додається), а на цій ділянці технічний коридор республіканського значення (додається викопіювання розміщенням двох газових труб високого тиску, Київської каналізації, та кабелі електричні та телефоні).

Також у червні 2011 року, до Держкомзему направлений лист, по
гр.. Татосяну Рубіку Андраніковичу, за земельну ділянку площею 0,5 га по вул. Промислова, яку він використовує не за цільовим призначенням, реакції не має.

Також Виконавчий комітет Софіївсько-Борщагівської сільської ради надав дозвіл гр.. Петровському Володимиру Прокоповичу будувати молодіжний центр по вул.. Гагаріна, 28а. Видно гр.. Кудрик О.Т. та Шумейко С. (який був депутатом 5 скликання, а зараз в виконкомі) забули про протест прокуратури Києво-Святошинськогорайону за № Н-46 від 05.06.2009 р та про рішення сільської ради за № 50 від 02.07.2009 року яким вони скасували рішення за № 15 від 23.12.2008 року, на підставі якого гр.. Петровський В.П. виготовив (уявіть) – Державний акт на право приватної власності з цільовим призначенням – під розміщення молодіжного центру? При цьому в.о. сільського голови Перегінець В.М. у відповіді за № 932 від 16.11.2011 року вказує – гр.. Петровський В.П. веде будівництво згідно чинного законодавства. В також в даній відповіді сільська рада повідомляє, що дозволи на будівництво в районі р. Нивка по вул.. Васнецова сільська рада не надавала, також не було змінено цільове призначення наданих земельних ділянок. А як же рішення сілької ради про зміну цільового призначення надані Шупик Максиму Валерійовичу (сину депутата 5 скликання голови земельної комісії Шупика В.М.),  Головку Олександру Яковичу (який після 05.07.2011 року вели в склад виконавчого комітету сільської ради), Коваль Івану Петровичу, Левченко Оксані Миколаївні (дружині депутата 5 скликання Левченка О.І.)- це тількі поверхневі порушення сільської ради під «головуванням» в.о. сільського голови Перегінця В.М.. Про це свідчить і лист від Прокуратури Київської області за № 05/3-920 вих-н від 19.12.2011 р (копії додаються).

Звіт  тимчасової комісії не заслуханий на сесії, а сама комісія розпущена, як результат прямої зацікавленості депутатів Перегінця В.М., Шупика В.М., Левченка О.І., та особистої зацікавленості, гр. Головка Олександра Яковича, який є членом новообраного виконкому, (дивіться додаток №1 до рішення № 6, 7 сесії 6 скликання), так як комісія виявила, що ці громадяни незаконно отримали земельні ділянки на себе та своїх близьких родичів, на мисі верхнього ставу р. Нивка, на території, яка згідно планування території та генерального плану села Софіївська Борщагівка є територією археологічних розкопок та досліджень (копії додаються).

Надається дозвіл на розробку технічної документації авто гаражному кооперативу «Олімпієць», та підписується акт погодження та передачу межових знаків від 20 січня 2011 року Перегінцем В.М., хоча він не мав на те право (копія додається).

Також до складу виконкому був обраний один із самовільних забудовників багатоповерхівок, поблизу м. Вишневе, Мартинов А.М. тобто проявляється особиста зацікавленість в узаконенні самочинно побудованих будівель, на земельних ділянках які він використовує не за цільовим призначенням, та який не сплачує в Державну податкову інспекцію податки на землю та нерухоме майно.

На момент 12.12.2011 року, коли до роботи, згідно Постанови  Київського апеляційного адміністративного суду від 08.12.2011 року, приступила секретар Фоміна Е.Б. – Протокол дев’ятої сесії був відсутній, а рішення не підписанні та не завірені печаткою. Хоча після сесії минуло більше двадцяти днів. Це порушення було зафіксоване у акті комісії з обласної ради, та нашими сільськими депутатами.

Також були зафіксовані чисельні порушення, щодо прийняття рішень, підготовки та винесення їх на всіх трьох останніх сесіях, які «проводилися» сільською радою.

За період з моменту захоплення Софіївсько-Борщагівської сільської ради і до сьогоднішнього дня сільська рада не відповідає на Запити про отримання публічної інформації, або надає не повні відповіді, які тягнуть за собою адміністративну відповідальність.

На запит депутата Фоміної Е.Б. щодо надання належним чином завірених копій рішень та протоколів, прийнятих на 6,7,8,9 сесіях, їй приходить відповідь за № 945 від 16.11.2011 року, за підписом Перегінця В.М., де її запрошують ознайомитися у сільській раді 19.11.2011 року о 15.00 год., але вибачайте 19.11.2011 року це субота –вихідний день, (копія додається).

У відповіді Шупик О.М. за № 869 від 04.11.2011 року, що на дитячий садок виділені кошти в сумі 300 тис. грн. (не точна відповідь є порушенням). Також частину ремонту виконали батьки (це корупція).

Депутату Моцак В.П. яка робила запит на отримання публічної інформації в Софіївсько-Борщагівської сільську раду, щодо Тимчасової комісії з питань законності та доцільності виділення земельних ділянок за період 2006-2010 рр., їй сільська рада дала відповідь за № 968 від 24.11.2011 року, що тимчасова комісія розпущена, а як же за слухання звіту  цієї комісії? Звіті чітко були вказані корупційні схеми незаконного вилучення у громади села більше 100 га землі, та недоотримання більше 120 млн. грн. податків до державного бюджету. Депутати заколотники та в.о. сільського голови Перегінець В.М., цей звіт проігнорували, тим самим засвідчили свою «байдужість» до розвитку села, та зацікавленості у його приховуванні.

Також при ведення в експлуатації магазину «Арктика» та двох десятиповерхових будинків по вул. Боголюбова та вулиці Академіка Амосова,  не були укладені інвестиційні угоди.

Також на колегії райдержадміністрації, яке відбулося 22 грудня 2011 року Начальник районного контрольно-ревізійного відділу Віталій Зубченко доповів, що за результатами ревізії використання бюджетних коштів у Софіївсько-Борщагівські                                                  й сільській раді виявлено порушень на 965,59 тис. грн..

Восени 2011 року на території села два рази розповсюджувалася газета «Собор» , яка містила брехливу інформацію, щодо життя сільської громади, та розхвалювала депутатів-бандитів, уводячи в оману селян. У розділі засновників значилися районна державна адміністрація Києво-Святошинського району, про що був зроблений відповідний запит (копія додається).

05.01.2012 року сталася подія, яка з новою силою спалахнуло все село, приблизно 17.00 годині до приміщення Софіївсько-Борщагівської сільської ради приїхав голова Києво-Святошинської районної ради – Луцюк В.В., у присутності якого депутати-бандити Перегінець В.М., Шупик В.М., Левченко О.І., Коробчук М.Г. забрали у секретаря сільської ради Фоміної Е.Б. гербову печатку, погрожуючи Фоміній Е.Б.

06.012012 року о 15.00 год. розпочалася сесія з прийняття бюджету. На сесії головував депутат Перегінець В.М.. Тобто з моменту передачі печатки, а відтак підготовки відповідного розпорядження про проведення сесії, було менше доби, що є порушенням чинного законодавства.

На сесії не був заслуханий звіт виконання та використання бюджету за 2011 рік, а сам бюджет на 2012 рік був прийнятий без розгляду та був прийнятий одним пакетом. Зауваження депутата Кузьмича А.М. з приводу не законності прийнятого бюджету таким чином, головуючий на сесії Перегінець В.М. та інші депутати не врахували.

Громада села Софіївська Борщагівка та депутати Софіївсько-Борщагівської сільської ради просять ВАС:

  1. Дати правову оцінку діям депутатів Перегінця В.М., Шупика В.М., Левченка О.І., Коробчука М.Г. які  заволоділи гербовою печаткою Софіївсько-Борщагівської сільської ради.
  2. Дати правову оцінку депутату Перегінцю В.М., щодо скликання сесії, головування на сесії та прийняття бюджету без обговорення.
  3. Дати правову оцінку законності 7,8,9,10 сесій які були проведені Софіївсько-Борщагівською сільською радою.
  4. Дати правову оцінку діям голови Києво-Святошинської районної ради пана Луцюка.
  5. Підняти питання перед прокуратурою про порушення кримінальної справи по факту рейдерського захоплення сільської ради та захоплення та заволодіння гербовою печаткою Софіївсько-Борщагівської сільської ради.
  6. Прискорити розгляд питання, щодо дострокового припинення повноважень депутатів 6 скликання та призначити позачергові вибори депутатів Софіївсько-Борщагівської сільської ради, Києво-Святошинського району, Київської області.

До комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування

 

Громада села Софіївська Борщагівка

 

 

 

Звернення від громади села

 

26.09.2011 року під час приїзду комісії. Ми були біля сільської ради. Ми хочемо від громади села прокоментувати, що відбуваються у селі та хто є наші депутати.

Депутат Перегінець В.М. в минулому працівник міліції начальник державної патрульної служби у Київській області, за два роки до пенсії був звільнений, офіційна версія – вийшов не пенсію, не офіційна – проти нього була порушена кримінальна справа – за вбивство.

Депутат Шупик В.В. бувший працівник міліції, був звільнений за порушення дисципліни.

Депутат Кривопишин О.П. бувший працівник ДАІ – був звільнений за порушення дисципліни.

Під час виборів у жовтні 2010 р. його дружина Новикова В.В. була головою дільничої комісії. Коли проводився підрахунок голосів по депутатам, у приміщенні виборчої комісії нікого не було з кандидатів та спостерігачів так як Новикова попросила звільнити приміщення.

Депутат Гарницький В.А. під час виборів у жовтні 2010 р, його дружина Гарницька О.Б. була головою СВК  (сільської виборчої комісії). Є рішення апеляційного суду, що Гарницький не є депутатом, але Гарницька О.Б. це рішення не виконує. На саму Гарнцьку О.Б., для порушення кримінальної справи до Києво-Святошинської прокуратури, було подано матеріали справи вихідний номер з УДСБЗ № 12/2349 від 14.04.2011 р. вхідний номер прокуратури № 1532 від 18.04.2011 р, але розгяд цих матеріалів прокуратура гальмує

Проти депутатів Шупик В.М. та Левченко О.І. у 2010 році Києво-Святошинським РУГУ МВС України була порушена кримінальна справа, по факту побиття вагітної жінки Кучерук та її чоловіка, у нього  струс головного мозку та дві різані рани.

Депутат Гладка Ю.О. працювала у сільській раді діловодом. У січні 2011 року була звільнена. Було виявлено та доведено, що вона самовільно видала та зареєструвала довідку без підпису землевпорядника та голови. По цьому факту до Києво-Святошинського  РВ ГУ МВС України в Київській області було подано звернення.

16.03.2011 року депутати Перегінець В.М., Кривопішин О.П., Шупик В.М., Левченко О.І., Гарницький В.А., та бувший заступник Кудрик О.Т. силоміць намагалися заволодіти печатками та документами, але ми тоді напад відбили. По цьому інценденту була подана заява до РУ ГУ МВС України Києво-Святошинського району.

05.07.2011 року група депутатів Перегінець В.М., Шупик В.М., Левченко О.І., Коробчук М.Г. Кулік С.Ф., Бабій І.С., Романчук В.В., Кривопишин О.П. та минулий заступник голови Софіївсько – Борщагівської сільської Кудрик О.Т. за підтримки 20 чоловік спортсменів о 3.00 год. вдерлися до приміщення  Софіївсько-Борщагівської сільської ради, яке було під сигналізацією, взломавши двері та сейфи. На сьогоднішній день, по даному факту після втручання прокуратури ведеться додаткове розслідування.

06.07.2011 року коли із захопленого приміщення  виходили депутати Кулік С.Ф. та Кривопишин О.П., вони проти людей застосували силу, а син депутата Кулік С.Ф. застосував газовий балончик, цей факт зафіксований міліцією та працівниками швидкої допомоги.

03.08.2011 та 05.08.2011 року депутати Шупик В.М.,
Левченко О.І. Бондаренко В.П., Романчук В.В., Шевель М.О., Розпутній А.М  зчинили напад на палатки та людей, ці факти фіксувалися на відео, писалися заяви людей до міліції, але реакції ніякої. Явні ознаки зацікавленості міліції не порушувати кримінальної справи.

Після виходу газети «Софія Борщагівська» у якій надрукований лист до Президента України Януковича В.Ф., від громади села за підписами селян депутат Розпутній А.М.  відкрито на вулиці . заявляв «Хай трохи уляжеться, ми цих пісателей порвемо». Через декілька днів, громадянці Міголь О.М.., у поштову скриньку кинули анонімного листа з погрозою «». По цьому факту Міголь О.  подала заяву до міліції (копія додається). До речі депутат Розпутній А.М. є сусідом гр. Міголь О.

Не зрозуміла реакція голови районної державної адміністрації Заславського М.В., який приїхав 05.07.2011 року, в день рейдерського захвату, до сільської ради, розмахував якимсь папірцем, та заявляв, що все що відбувається законно, це так само зафіксовано на відео. Заславським М. приїжджав декілька разів, що є прямим втручанням у місцеве самоврядування, та вияв підтримки нападників.

На сьогоднішній день не зрозуміла ситуація відбувається і в приміщенні сільської ради. В  приміщені на східцях, постійно чергують, депутати заколотники, які вибірково пропускають людей. У цьому можна було переконатися, під час приїзду комісії.

У сільській раді зникають документи, які не зручні для розгляду. Наприклад заява на отримання земельної ділянки від гр. Семенчук М.О., копія звернення та заява додаються.

Коли хтось із відвідувачів наполегливо намагається щось дізнатися, Перегінець В.М. запрошує охоронців щоб ті виводили людей на вулицю, такий факт можуть підтвердити жителі села, Міголь Ольга.  , Либідь Лідія Трохимівна, які зацікавилися, чому у них більше двох місяців відсутнє світло, на що Перегінець В.М. попросив охорону вивести цих п’яниць.  І таких фактів можна навести безліч. Все розпочалося з дня виборів 31.10.2010 року коли перемогу отримав  Денисенко Ю.М. З першого дня офіційного вступу на посаду та початку роботи сільська рада почала працювати в усі робочі дні, з офіційними двома приймальними днями, до цього був один день. З дверей зняті були кодові замки, до цього в сільську раду можна було зайти, але практично всі кабінети були замкнуті. З початком роботи почав поповнюватися бюджет села, почали скорочуватися борги по земельному податку. Розпочата робота з самовільними забудовниками багатоповерхівок, гуртожитків та підприємств. Була утворена тимчасова депутатська комісія з перевірки законності прийнятих рішень за період 2006-2010 рр. Перша спроба депутатів 6 скликання відсторонити досвічених від роботи сільської ради, було те що на третій сесії проголосували за виключення зі складу виконкому гр.. Зінченко Л.П., яка була депутатом 5 скликання, і приймала активну участь у роботі ради. Ініціювали її відкликання депутати Шупик В.М., Левченко О.І., Кулік С.Ф., Харченко Т.М., які були депутатами у п’ятому скликанні і розуміли, що вона може висвітлити їхні незаконні дії, які вони використовували у своїй депутатській діяльності.

У перші два місяці роботи ради в селі почали відбуватися різні провокаційні дії. По селу були розповсюдженні листівки, які паплюжили працівників сільської ради. З цього приводу голова сільської ради звертався до  РУ ГУ МВС Києво-Святошинського району та СБУ України. Ці структури не вбачали нічого протизаконного. Через декілька тижнів роботи земельної комісії , прокурор Києво-Святошинського району виніс протест, про те, що це незаконно. У кабінеті сільського голови СБУ демонтувала дві відеокамери та прослуховуючий пристрій. Невідомі систематично псували світлофори, шляхом перерубування кабелю живлення, і зразу вранці приходив працівник ДАІ і заступнику давав припис. Це робилося на особистих стосунках Перегінця В.М. та Кривопишина О.П. як бувших працівників ДАІ. Дільничний інспектор на ці хуліганські дії не реагував.  Так само він не реагував на хуліганські дії невідомих осіб , які почали з пневматичної рушниці розстрілювати фон арі, вуличного освітлення. Так дільничні не реагували на те , що вночі 3 чоловіки з ломами псували асфальтне покриття на вул. Пушкіна, де їздить маршрутка.  Дільничні інспектори Підлісний та Крушинський відмовлялися складати акти, про правопорушення, коли затримали автомобіль, з будівельним сміттям, які засипали берег річки Нивка, тому , що водій сказав що йому на засипку дозвіл дав депутат Шупик В.М., Після нападу на голову сільської рад Денисенка Ю.М.  зламання йому руки та нанесення травми голови (черепно-мозкова травма) кримінальна справа по даному факту була порушена аж на десятий день. Така ж ситуація була і після рейдерського захоплення приміщення сільської ради 05.07.2011 року. На численні звернення громадян до міліції, з приводу захоплення та побиття людей, нищення майна ті ж самі дільничі у порушенні кримінальних справ відмовляли.

Так само дільничими інспекторами відмовлено у порушені кримінальної справи відносно гр.. Скубенка Ф.В., який разом з депутатами 6 скликання Розпутнім М.А. намагаються захватити землю авто гаражного кооперативу «Шуліка», а на заваді стоїть Ординський А.М., член правління вище згаданого кооперативу. За це його гр.. Скубенко Ф.В. побив, зламав руку, та наніс декілька колотих поранень викруткою у спину кримінальну справу не порушили. Все це базується на дружніх стосунках дільничих інспекторів та депутатів Шупика В.М., Левченка О.І., Перегінцем В.М., Кривопишиним О.П.,та депутата Розпутнього А.М. їх неодноразово бачили в одній компанії.

Вище перераховані події неодноразово висвітлювали в засобах масової інформації, в тому числі і газетах (копії додаються). У цих публікаціях чітко видно, що група депутатів прикриваючись приналежністю до Партії Регіонів,  шляхом залякування, шантажу та підкупу намагається узурпувати владу у селі та підім’яти під себе чесних та порядних людей. Залучаючи до цього найманців-бандитів, міліцію, прокуратуру, виборчу комісію, яка шантажує депутатів районної адміністрації. У зв’язку з цим просимо призначити переобрання депутатів – нашої сільської ради.

Голові Київської обласної
державної адміністрації

Присяжнюку Анатолію Йосиповичу

м. Київ пл. Лесі Українки, 1 т. 286-82-30

Громади села Софіївська Борщагівка

Прохання бути почутими,

або скільки можна знущатися над

громадою села Софіївська Борщагівка та дурити людей.

Шановний Анатолій Йосипович, громада с. Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району Київської області у черговий раз звертаємося до Вас. До цього ми зверталися до Вас — 29.09.2011 заява за № 4150, 27.10.2011 року заява за № 4472 11.08.2011 року № 3470.2., 12.01.2012 року, 22.01.2012 року.

26.01.2012 року Ви з нами зустрілися, вислухали нас і навіть пообіцяли на протязі семи днів до нас приїхати в село. На жаль минуло три тижні , а Ви так до нас і не доїхали, мабуть не було часу, або обіцяного три роки чекають?

Зате Ваш заступник Спаський так переймається проблемами нашого села, що навіть будучи на лікарняному, поїхав до Верховної Ради України, підказувати які вибори нам необхідні у нашому селі. Голова Києво-Святошинської ради Луцюк допомагає забирати печатку та передати її бандитам, при цьому запевняючи, що це на одну сесію. Пан Шкаврон обіцяв приїхати у наше село, та провести прийом, але так само забув приїхати, хоча коли його «впіймали» у селі Лісники, він так само запевнив, що печатка передавалася на одну сесію, і сесії не будуть проводитися, а вийшло інакше. Сесії проводяться, склад Виконавчого комітету збільшується, та підсилюється Сиротюк Л.П. (секретарем), а що до цього часу Виконком Софіївсько-Борщагівської сільської ради робив без секретаря? Всі обіцяють допомогти, але кому?

Якщо хочуть допомогти то чому прокуратура Києво-Святошинського району та міліція Києво-Святошинського району не вбачає складу злочину:

  • у нічному захоплені адміністративного приміщення Софіївсько-Борщагівської сільської ради;
  • у побиті людей, та застосування проти людей газу;
  • у розгрому та руйнуванню наметів

і всі  ці події відбуваються у присутності міліції.

Чому прокуратура не реагує на висновки комісії з Київської обласної ради, у яких вбачається численні порушення Законів України. Особами які захопили приміщення Софіївсько-Борщагівської сільської ради, та представляються як посадові особи. Чому Перегінець В.М. не законно отримував завищену заробітну плату з державних коштів нашого бюджету (нагадуємо платниками яких є громада села) і його не притягують до кримінальної відповідальності.

Вам був наданий Звіт земельної комісії та аналітична довідка. Такий самий Звіт був поданий до Прокуратури Києво-Святошинського району, Прокуратури Київської області, Генеральну прокуратуру України, МВС України, СБУ, УБОЗ. У цьому Звіті чітко розписані корупційні схеми розкрадання та вилучення у громади села більше 100 га землі, незаконне будівництво багатоповерхівок, і як наслідок недоотримання державним бюджетом більше 120 млн. грн..

Складається таке враження, що всі силові структури і ви особисто навмисно не бачите всі перелічені злочини, а відтак покриваєте їх і навмисно чи не навмисно стаєте співучасником цих злочинів. то скажіть будь-ласка чому до цього часу Звіт не заслуханий, а комісію після рейдерського захоплення в липні місяці розпустили без за слухання?

На розум приходить думка, невже ПРАВДА ті чутки, які випустили самі ж депутати-рейдери (про які ми Вас інформували), що ВИ в них на зарплатні та Вам заплатили 2 млн. грн., і тепер бандити можуть у нашому селі робити все, що їм заманеться. Якщо ми помиляємося то доведіть це ділом, дайте нам відповідь на питання які турбують громаду села, а саме:

  1. У Києво-Святошинському РВ був зареєстрований рапорт оперативного підрозділу у якому йшлося про розкрадання мису на березі верхнього ставу річки Нивка, у нашому селі, за підробленими рішеннями (ці питання не розглядалися на жодній із сесій V скликання, та за них не голосували депутати). По даному факту Генеральною прокуратурою України порушено кримінальну справу. Чому на цьому розслідування вказаної справи зупинилося, хоча всім відомі фігуранти даного злочину, схеми отримання дозволів погоджень Держкомзему Києво-Святошинського відділу, розподілу землі, надання дозволів на зміну цільового призначення і т.д.?
  2. До  Генеральної прокуратури України у червні 2011 року був переданий Звіт тимчасової комісії у якому чітко розписані корупційні схеми викрадення у громади села, за період 2006-2009 років більше 100 га землі, корупційні схеми самовільного будівництва багатоповерхівок, які дозволяють забудовникам взагалі не сплачувати податки і як наслідок недоотримання державним бюджетом більше 120 млн. грн.. Чому Генеральна прокуратура України та Прокуратура Київської області не реагує на вказані факти?
  3. Чому всі обґрунтовані звернення та скарги села до Генеральної прокуратури України переадресовуються до Прокуратури Київської області, та Прокуратури Києво-святошинського району?
  4. Чому всі обґрунтовані звернення та скарги села до МВС України переадресовуються до Києво-Святошинського РВ, або взагалі до дільничного інспектора міліції?
  5. У діях депутатів-рейдерів не вбачаються ознаки злочин, чому всі звернення переадресовуються до Прокуратури Києво-Святошинського району, або надають неправдиві відповіді?
  6. Чому на засіданні обласного комітету по Боротьбі із злочинністю заступник прокурора Клюне при всіх заявив: « якщо громаді села не подобаються відповіді подавайте до суду»?
  7. Чому Прокуратура Києво-Святошинського району на чолі з Федоренко В.В. покриває всіх злочинців нашого села? Всі матеріали, які до нього чи в прокуратуру попадають таємно зникають як тільки Кудрик О.Т. завітає у гості до Федоренка В.В. Помічник Федоренка В.В. – Холодницький Н.І. опікується нашим селом, дає безглузді відповіді та підписує їх як прокурор. Коли вдруге у присутності міліції побили людей та розтрощили намети громади села Холодницький Н.І. завітав до сільської ради, а вийшов з неї з явними ознаками алкогольного сп’яніння.
  8. Чому Федоренко В.В. заблокував матеріали кримінальної справи відносно Гарницької О.Б. підготовані УД СБЗ № 12/2349 від 14.04.2011 року, та на отримані прокуратурою № 1532 від 18.04.2011 року?
  9. Чому відсутній склад злочину у діях громадянина Кудрика О.Т., який у 2010 році виштовхуючи з кабінету гр. Духній Г.М. поламав їй ногу?

10. Чому Краснояров Ф.Ф. та Меншиков С.В. покривають дії депутатів-бандитів та відмовляють в порушенні кримінальної справи відносно осіб які двічі ламали та трощили намети громади та били людей у присутності працівників міліції (вказані факти підтверджуються свідченнями та відеозаписом)?

11. Чому у Київській області, якою Ви керуєте, працюють керівники силових структур які відкрито та нахабно покривають злочинців? Чому керівники районної та обласної рад та адміністрацій підтримують дії наших сільських депутатів-злочинців підкреслюючи свою причетність до їх злочинних дій? Чому депутати-злочинці відкрито заявляють, що Вам заплатили два мільйони грн. і тепер можуть робити у нашому селі все що завгодно?

І велике прохання відповідь будь-ласка надайте у найкоротший термін, і ДОТРИМАЙТЕ СВОГО СЛОВА — приїдьте до нас, у наше село Софіївська Борщагівка.

Витязю Михайлу Івановичу

01601, м.Київ-133,

б-р Лесі Українки, 27/2

Громади села Софіївська Борщагівка

Заява

Громада села отримала лист, на наше колективне звернення стосовно мису верхнього ставу річки Нивка вулиці Васнєцова стосовно зміни цільового призначення земельних ділянок, за № 05/3-920 вих  від
19.12.2011 року, де Ви зазначили: «За  результатами перевірки, прокуратурою району на вищезазначені рішення до Софіївсько-Борщагівської сільської ради принесено шість протестів, які перебувають на розгляді». Також Ви зазначаєте: « Однак, згідно інформації управління Держкомзему у Києво-Святошинському районі, в останього відсутня документація із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність по вул. Васнєцова в с. Софіївьска Борщагівка громадянам Пахнюку В.В. та Денисюку О.О., а також державні акти на право власності на земельні ділянки. У звязку з цим, після завершення інвентаризації в управлінні Держкомзему в Києво-Святошинському районі та отримання зазначених документів, прокуратурою будуть вжиті відповідні заходи реагування».

В звязку з вище перерахованим громада села Софіїська Борщагівка ПРОСИТЬ вас надати відповіді та копії відповідних документів, а саме:

  1. Чи Софіївсько-Борщагівська сільська рада розглядала на сесії сільської ради протести прокуратури району? Якщо так, які були прийняті рішення? Просимо надіслати копії рішень по даному питанню.
  2. Чи завершилася інвентаризація в управлінні Держкомзему в Києво-Святошинському районі? Чи знайдена документація із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність по вул. Васнєцова в с. Софіївська Борщагівка громадянам Пахнюку В.В. та Денисюку О.О.? Чи пропадала інша технічна та проектна документація щодо відведення земельних ділянок у власність, громадян України які є жителями села Софіївська Борщагівська, Києво-Святошинського району Київської області? Які були Вами вжиті заходи реагування стосовно Держкомзему Києво-Святошинського району?

Та багато інших, і результат не заставив себе чекати 23 лютого 2012 року Верховна Рада України ПРИЗНАЧИЛА перевтибори Софіївсько-Борщагівської сільської ради (тобто депутатів) та Софіївсько-Борщагівського сільського голови. Хоча, якби не втручання Спаського Андрія Сергійовича Заступника голови — керівника  апарату Київської обласної державної адміністрації в комітет Верховної ради який очолює Омельченко Олександр Олександрович, то були б лише перевибори депутатів, але і на цьому спасибі Верховні Раді Україні.

Звісно сільські депутати села Софіївська Борщагівка які захоплювали сільску раду та відкликали голову були ШОКОВАНІ, і написали депутатське звернення до Верховної Ради України, щодо перегляду прийнятого рішення, так їм сильно не хотілося покидати депутатське «тепле» місце.

Але, Бого не обходить стороною село Софіївська Борщагівка, і дає нові випробування, начебто намагається зрозуміти силу волі людей. Так була стрілянина по вулиці Озерна, про що ми писали дивіться Стрілянина по українські 19 березня 2012 року в селі Софіївська Борщагівка по вулиці Озерна, Києво-Святошинського району Київської області, або кого насправді “заказали”

Але, більшою несподіванкою абсолютно для всіх стала подія смерті Прегінця Василя Миколайовича. В зв’язку з цим по-новому і з новою силою почали обговорювати в інтернеті, пресі та на телебаченні.

Ось деякі виписки та посилання

Normal
0

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:»Обычная таблица»;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:»»;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:»Times New Roman»;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

http://www.segodnya.ua/

Normal
0

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:»Обычная таблица»;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:»»;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:»Times New Roman»;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

Таинственная смерть под Киевом: чиновник умер от кофе или угроз «спортсменов»

В селе Софиевская Борщаговка скончался и.о. главы сельсовета — у него не выдержало сердце якобы из-за больших проблем на работе

Normal
0

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:»Обычная таблица»;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:»»;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:»Times New Roman»;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

Софиевская Борщаговка. Перегинец был был и.о. главы этого села. Фото: Г.Салай

Стали известны подробности загадочной смерти в элитной Софиевской Борщаговке под Киевом, где пару недель назад обстреляли машину банкира. Как сообщалось на нашем сайте, 6 апреля буквально на глазах у коллег скончался и.о. главы сельсовета 48-летний Василий Перегинец. Он пил с подчиненными кофе, затем пошел к себе в кабинет, где упал и мгновенно умер.

По предварительной информации, причина смерти — инфаркт. Но окончательного заключения судмедэкспертизы, как нам сказали, в областной милиции, еще нет. В сельсовете ходят слухи, что внезапная смерть Перегинца не случайна.

Василий Перегинец вступил в должность, правда, с приставкой и.о., летом прошлого года. Его избрали местные депутаты на сессии, предварительно выразив недоверие главе сельсовета Юрию Денисенко и отстранив его от должности.

Сам Юрий Денисенко нам рассказал, что в селе сейчас обсуждают три версии произошедшего. «Хочу подчеркнуть, что это всего лишь слухи, заключение должна дать милиция. Версия 1: Перегинца отравили, он только и успел сделать два глотка кофе и мгновенно умер. Версия 2: он, якобы умер, сильно расстроившись из-за того, что его хотят отозвать с должности. Версия 3: сердце не выдержало угроз от «спортсменов», участвовавших в захвате сельсовета, когда его избрали на должность. Якобы требовали 20 га земли, а он этого не мог сделать законно», — говорит Денисенко.

Normal
0

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:»Обычная таблица»;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:»»;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:»Times New Roman»;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

Это уже второй случай за последние две недели, когда Софиевская Борщаговка оказывается в центре внимания. Напомним, 19 марта на территории села по соседству с домом Денисенко произошла перестрелка. Киллеры стреляли в соучредителя банка «Родовид» Сергея Дядечко. Но, по одной из неофициальных версий, целились на самом деле в соседа банкира — Денисенко, а попали в Дядечко. Правда, официально никто этого не подтверждал. В милиции нам сказали, что нападавших не нашли, а банкир, который в тот день уехал с семьей за границу, еще якобы не вернулся.

Сергей Гальченко, Ирина Касьянова

Вы сейчас просматриваете новость «Таинственная смерть под Киевом: чиновник умер от кофе или угроз «спортсменов»». Другие новости Киева смотрите в блоке «Последние новости»

перестрелка умер чиновник дядечко софиевская борщаговка киев

Сегодня, 8 апреля, в селе Софиевская Борщаговка под Киевом похоронини и.о. сельского головы Василия Перегинца. 48-летний госслужащий умер два дня назад около полудня в рабочем кабинете: якобы он пил кофе с коллегами и ему резко стало плохо. Предварительная причина смерти — остановка сердца. По слухам, есть версия, что якобы в кофе ему что-то подсыпали.

Летом прошлого года в сельсовете произошел конфликт между тогдашним главой Юрием Денисенко и депутатами. Комиссия по инвентаризации земли, которую он создал, нашла нарушения по земле на 120 млн грн. Якобы Денисенко сказали: либо ты выполняешь наши условия – дашь приватизировать ставок, кладбище,участок, либо будут проблемы. Тогда же Денисенко был отстранен от выполнения служебных обязанностей, а на его место с притавкой и.о. был назначен Василий Перегинец, которого считали сговорчивым и покладистым.

Отметим, 19 марта в Софиевской Борщаговке возле дома Денисенко произошла перестрелка. Киллеры, которые до сегодняшнего дня не задержаны, стрели якобы в соучредителя банка «Родовид» Сергея Дядечко. Сейчас, как неофициально говорят в милиции, возможно будет отрабатываться версия, что тогда было совершено покушение не на Дядечко, а на его соседа — экс-главу сельсовета.

<a href=»http://www.segodnya.ua/news/14358666.html»>Источник</a&gt;

Киллеры стреляли в столичного банкира Сергея Дядечко. Напомним, ЧП произошло вчера вечером в селе Софиевская Борщаговка под Киевом. По информации источников «Сегодня» в милиции, Дядечко является совладельцем банка «Союз». В финучреждении сказали, что «по поводу нападения мы никаких комментариев не даем».

Ранее Дядечко работал в «Родовид Банке», также был его соучредителем. В свое время бизнесмен занимал должность президента баскетбольного клуба «Донецк«.

Напомним, во время стрельбы, которая была открыта под домом Дядечко, пострадал его водитель — он госпитализован с огнестрельным ранением ноги, и случайный свидетель — охранник местного магазина — он находится в реанимации.

ФОТО Под Киевом стреляли в банкира: травмировано трое

Несмотря на то, что преступники выпустили порядка двух десятков пуль в авто, где находился Дядечко, в него они не попали. Банкир отделался ссадиной. Начальник ЦОС Киевской областной милиции Николай Жукович опроверг «Сегодня», что покушение могло быть фиктивным.
<a href=»http://www.segodnya.ua/news/14350012.html»>Источник</a&gt;

Корреспондент.net

СМИ: Под Киевом от остановки сердца умер чиновник, милиция не исключает версии убийства

Предварительная причина смерти — остановка сердца

Корреспондент.net

Сегодня, 8 апреля, в селе Софиевская Борщаговка, расположенного у границ Киева, состоялись похороны и.о. сельского головы Василия Перегинца, скончавшегося в пятницу днем прямо на рабочем месте.

Предварительно установлено, что Перегинец умер от остановки сердца.

«48-летний чиновник умер два дня назад около полудня в рабочем кабинете: он пил кофе с коллегами и ему резко стало плохо. Предварительная причина смерти — остановка сердца. Однако, есть версия, что в кофе чиновнику что-то подсыпали», — пишет Сегодня.

При этом в газете напоминают, что две недели назад в Софиевской Борщаговке возле дома предшественника Перегинца, экс-главы сельсовета Юрия Денисенко произошла перестрелка: киллеры, которые до сегодняшнего дня не задержаны, стреляли в соучредителя банка Родовид Сергея Дядечко. «Сейчас, как неофициально говорят в милиции, возможно будет отрабатываться версия, что тогда было совершено покушение не на Дядечко, а на его соседа — экс-главу сельсовета», — сообщается в публикации.

«Летом прошлого года в сельсовете произошел конфликт между тогдашним главой Юрием Денисенко и депутатами. Комиссия по инвентаризации земли, которую он создал, нашла нарушений по земле на 120 млн грн. Тогда же Денисенко был отстранен от выполнения служебных обязанностей, а на его место и.о. был назначен Василий Перегинец», — пишет издание со ссылкой на собственные источники.

Как сообщалось, 19 марта под Киевом неизвестные обстреляли автомобиль заместителя главы правления одного из киевских банков. В момент нападения, кроме 38-летнего банкира, в машине находился его водитель. «46-летний водитель получил огнестрельное ранение ног. Заместитель председателя правления банка получил телесные повреждения в виде ссадины правого бедра», — заявили в МВД.

В результате стрельбы также пострадал охранник одного из магазинов, который находится неподалеку. Скрываясь после обстрела автомобиля, злоумышленники увидели его и открыли огонь. Возбуждено уголовное дело по факту покушения на убийство.

По материалам: Сегодня

Тэги:  

милиция, чиновник, убийство

СМИ: Под Киевом от остановки сердца умер чиновник, милиция не исключает версии убийства

…Предварительно установлено, что Перегинец умер от остановки сердца «48-летний чиновник умер два дня назад около полудня в рабочем кабинете: он пил…

8 апреля 2012 Киев

Под Киевом от остановки сердца умер госслужащий: две недели назад в селе произошла перестрелка

Киллеры обстреляли банкира под Киевом: его водитель ранен, прохожий в реанимации

Поховали голову скандальної сільської ради під Києвом Київщина, Сьогодні, 22:32 відео Друкувати У міліції заявили, що голова помер від хвороби серця, однак дружина покійного ніколи не чула від чоловіка скарг на серце. 05_pereginets Сільський голова Василь Перегінець помер на роботі У селі Софіївська Борщагівка, під Києвом, поховали очільника місцевої сільської ради, повідомляє ТСН. Василь Перегінець помер напередодні у неділю, 8 квітня, в робочому кабінеті. Причина смерті – зупинка серця. Міліція не розглядає версій про вбивство чи отруєння. Проте місцеві жителі шепочуться, що чоловікові допомогли відправитися на той світ. Марія Михайленко, місцева жителька — «Депутати і Перегінець у четвер посварилися, потім ще вранці лаялися. А з приводу? Ми ж туди не ходимо – ми не знаємо», — розповіли місцеві жительки. Місцеві бабусі, головні акумулятори чуток, розповіли, що одна з версій – голову отруїли: «А потім, кажуть, позвали його на каву, він випив каву і погано йому зробилося». Софіївська Борщагівка вже рік у центрі скандалу. Торік приміщення сільради вночі захопили місцеві депутати та кремезні молодики. Скинули обраного голову та забрали печатку. У крісло керманича посадили, тепер уже нині покійного Василя Перегінця. У селі подейкують, що за владний переворот обіцяли розрахуватися землею. Тим не менш міліція кримінальної справи не порушує, бо немає підстав. «Він помер від ішемічної хвороби серця. Трапилася зупинка серця», — запевнив речник київської обласної міліції Микола Жукович. Дружина покійного ніколи не чула від чоловіка скарг на серце. Підвищений тиск був, камінці в нирках нещодавно видалили, а у день смерті він почувався добре. Нагадаємо, два тижні тому біля будинку відстороненого голови Софіївсько-Борщагівської сільської ради Юрія Денисенка сталася стрілянина. Кілери, яких донині не затримали, стріляли, нібито, в сусіда-банкіра. Не виняток, що намагалися вбити екс-голову сільради — тепер слідчі відпрацьовуватимуть цю версію. У селі Софіївська Борщагівка поховали очільника місцевої сільської ради У селі Софіївська Борщагівка поховали очільника місцевої сільської ради
Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/pohovali-silskogo-golovu-skandalnoyi-radi-pid-kiyevom.html

·  ЗМІ: Під Києвом від зупинки серця помер чиновник, міліція не виключає…

позавчера Тоді ж Денисенко був відсторонений від виконання службових обов’язків, а на його місце із приставкою в.о. був призначений Василь Перегінець«, — пише видання з посиланням на власні джерела.

novynar.com.uapolitics/221912 копия

·  2 Новини NEWSru.ua :: ЗМІ: в селі під Києвом поховали в.о. сільського голови

позавчера Тоді ж Денисенко був відсторонений від виконання службових обов’язків, а на його місце з приставкою в.о. був призначений Василь Перегінець, якого вважали поступливим.

newsru.uaukraine/08apr2012/zmarl.html копия

·  3 Поховали голову скандальної сільської ради під Києвом — Укрaїнa — ТСН.ua

2 ч. назад У міліції заявили, що голова помер від хвороби серця, однак дружина покійного ніколи не чула від чоловіка скарг на серце. Сільський голова Василь Перегінець помер на роботі.

tsn.uaukrayina/pohovali-silskogo-golovu-… копия

·  4 На Софіївській Борщагівці знову кримінал: загинув глава сільради

18 ч. назад 6 квітня помер голови сільради елітної Софіївської Борщагівки під Києвом 48-річний Василь Перегінець. Як повідомили ЗМІ його колеги, він помер після того, як попив кави з підлеглими.

Ura-Inform.comuk/capital/2012/04/09/na-… копия

·  5 Архів новин за 9 квітня 2012 — NewsMe.com.ua

сегодня На Софіївській Борщагівці знову кримінал: загинув глава сільради. 6 квітня помер голови сільради елітної Софіївської Борщагівки під Києвом 48-річний Василь Перегінець.

NewsMe.com.uaua/archive/2012-4-9/ копия

·  6 Біля Києва поховали голову сільради, якому нібито підсипали отруту в каву

20 ч. назад …8 квітня, в селі Софіївська Борщагівка під Києвом похоронили в.о. сільського голови Васил. … його місце з приставкою в.о. був призначений Василь Перегінець, якого вважали поступливим.

vidgolos.com150093-bilya-kiyeva-poxovali-golovu-… копия

Корреспондент.net

Попередня причина смерті — зупинка
серця

Сьогодні, 8 квітня, у селі Софіївська Борщагівка, розташованого біля кордонів Києва, відбулися похорони в.о. сільського голови Василя Перегінця, який помер у п’ятницю вдень прямо на робочому місці.

Попередньо встановлено, що Перегінець помер від зупинки серця.

«48-річний чиновник помер два дні тому близько полудня у робочому кабінеті: він пив каву з колегами і йому різко стало погано. Попередня причина смерті — зупинка серця. Однак, є версія, що в каву чиновнику щось підсипали», — пише Сегодня.

Причому в газеті нагадують, що два тижні тому в Софіївській Борщагівці біля будинку попередника Перегинця, екс-голови сільради Юрія Денисенка сталася перестрілка: кілери, які до сьогоднішнього дня не затримані, стріляли у            співзасновника банку Родовід Сергія Дядечка. «Зараз, як неофіційно говорять у міліції, можливо, буде відпрацьовуватися версія, що тоді було скоєно замах не на Дядечка, а на його сусіда — екс-голову сільради», — повідомляється у публікації.

«Влітку минулого року в сільраді стався конфлікт між тодішнім головою Юрієм Денисенком і депутатами. Комісія з інвентаризації землі, яку він створив, знайшла порушення у питаннях землі на 120 млн грн. Тоді ж Денисенко був відсторонений від виконання службових обов’язків, а на його місце із приставкою в.о. був призначений Василь Перегінець», — пише видання з посиланням на власні джерела.

Як повідомлялося, 19 березня під Києвом невідомі обстріляли автомобіль заступника голови правління одного з київських банків. У момент нападу, крім 38-річного банкіра, у машині перебував його водій. «46-річний водій отримав вогнепальне поранення ніг. Заступник голови правління банку отримав тілесні ушкодження у вигляді садна правого стегна», — заявили в МВС.

Внаслідок стрілянини також постраждав охоронець одного з магазинів, який розташований неподалік. Ховаючись після обстрілу автомобіля, зловмисники побачили його і відкрили вогонь. Порушено кримінальну справу за фактом замаху на вбивство.

ЗМІ: в селі під Києвом поховали в.о. сільського голови. Міліція не відкидає версії вбивства

Сьогодні, 8 квітня, в селі Софіївська Борщагівка під Києвом похоронили в.о. сільського голови Василя Перегінця. 48-річний держслужбовець помер два дні тому близько полудня в робочому кабінеті: нібито він пив каву з колегами і йому різко стало погано, повідомляє «Сегодня».

Попередня причина смерті — зупинка серця. За чутками, є версія, що нібито в каві йому щось підсипали.

Влітку минулого року в сільраді стався конфлікт між тодішнім головою Юрієм Денисенко і депутатами. Комісія з інвентаризації землі, яку він створив, знайшла порушення по землі на 120 млн грн. Нібито Денисенку сказали: або ти виконуєш наші умови — даси приватизувати ставок, цвинтар, ділянки, або будуть проблеми. Тоді ж Денисенко був відсторонений від виконання службових обов’язків, а на його місце з приставкою в.о. був призначений Василь Перегінець, якого вважали поступливим.

Нагадаємо, що 19 березня в Софіївській Борщагівці біля будинку Денисенко сталася перестрілка. Кілери, які до сьогоднішнього дня не затримані, стріли нібито в співзасновника банку «Родовід» Сергія Дядечко. Зараз, як неофіційно говорять в міліції, можливо буде відпрацьовуватися версія, що тоді було скоєно замах не на Дядечко, а на його сусіда — екс-главу сільради.

Поховали голову скандальної сільської ради під Києвом Київщина, Сьогодні, 22:32 відео Друкувати У міліції заявили, що голова помер від хвороби серця, однак дружина покійного ніколи не чула від чоловіка скарг на серце. 05_pereginets Сільський голова Василь Перегінець помер на роботі У селі Софіївська Борщагівка, під Києвом, поховали очільника місцевої сільської ради, повідомляє ТСН. Василь Перегінець помер напередодні у неділю, 8 квітня, в робочому кабінеті. Причина смерті – зупинка серця. Міліція не розглядає версій про вбивство чи отруєння. Проте місцеві жителі шепочуться, що чоловікові допомогли відправитися на той світ. Марія Михайленко, місцева жителька — «Депутати і Перегінець у четвер посварилися, потім ще вранці лаялися. А з приводу? Ми ж туди не ходимо – ми не знаємо», — розповіли місцеві жительки. Місцеві бабусі, головні акумулятори чуток, розповіли, що одна з версій – голову отруїли: «А потім, кажуть, позвали його на каву, він випив каву і погано йому зробилося». Софіївська Борщагівка вже рік у центрі скандалу. Торік приміщення сільради вночі захопили місцеві депутати та кремезні молодики. Скинули обраного голову та забрали печатку. У крісло керманича посадили, тепер уже нині покійного Василя Перегінця. У селі подейкують, що за владний переворот обіцяли розрахуватися землею. Тим не менш міліція кримінальної справи не порушує, бо немає підстав. «Він помер від ішемічної хвороби серця. Трапилася зупинка серця», — запевнив речник київської обласної міліції Микола Жукович. Дружина покійного ніколи не чула від чоловіка скарг на серце. Підвищений тиск був, камінці в нирках нещодавно видалили, а у день смерті він почувався добре. Нагадаємо, два тижні тому біля будинку відстороненого голови Софіївсько-Борщагівської сільської ради Юрія Денисенка сталася стрілянина. Кілери, яких донині не затримали, стріляли, нібито, в сусіда-банкіра. Не виняток, що намагалися вбити екс-голову сільради — тепер слідчі відпрацьовуватимуть цю версію. У селі Софіївська Борщагівка поховали очільника місцевої сільської ради У селі Софіївська Борщагівка поховали очільника місцевої сільської ради
Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/pohovali-silskogo-golovu-skandalnoyi-radi-pid-kiyevom.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

На Софіївській Борщагівці знову кримінал: загинув глава сільради 6 квітня помер голови сільради елітної Софіївської Борщагівки під Києвом 48-річний Василь Перегінець. На Софіївській Борщагівці знову кримінал: загинув глава сільради Як повідомили ЗМІ його колеги, він помер після того, як попив кави з підлеглими. За попередньою інформацією, він помер від інфаркту. Однак, за даними МВС, остаточного висновку судмедекспертизи ще немає. У селищі обговорюють три версії події ПП. Перш за все, що його вбили, отруївши кави, якого він зробив всього лише пару ковтків. Друга: не витримало серце через проблеми на роботі, де йому погрожували зняти з посади. І версія третя: серце не витримало «наїзду» рекетирів, які вимагали від нього 20 га землі. Нагадаємо, Перегинця в якості і. про. голови сільради обрали влітку минулого року місцеві депутати на сесії, попередньо висловивши недовіру голові сільради Юрію Денисенко і усунувши його з посади. Раніше повідомлялося про те, що 19 березня на території села по сусідству з будинком Денисенко сталася перестрілка. Перегинец ЧП МВД <br /><br /> <a href=»http://ura-inform.com/uk/capital/2012/04/09/na-sofievskoj-borschagovke-snova-kriminal-pogib-glava-selsoveta»>Источник</a&gt;

Біля Києва поховали голову сільради, якому нібито підсипали отруту в каву

На Київщині поховали голову сільради, якому нібито підсипали отруту

9 апреля 2012 Тоді ж Денисенко був відсторонений від виконання службових обов’язків, а на його місце з приставкою в.о. був призначений Василь Перегінець, якого вважали поступливим», – пише видання з…

zik.uaua/news/2012/04/09/3431

На Київщині поховали голову сільради, якому нібито підсипали отруту

8 квітня, в селі Софіївська Борщагівка, розташованого біля Києва, поховали в.о. сільського голови Василя Перегінця, який помер у п’ятницю вдень прямо на робочому місці.

-AAA+

Про це пише газета «Сегодня».

Попередньо встановлено, що Перегінець помер від зупинки серця.

«48-річний чиновник помер два дні тому близько полудня в робочому кабінеті: нібито він пив каву з колегами і йому різко стало погано. Попередня причина смерті – зупинка серця. За чутками, є версія, що нібито в каву чиновнику щось підсипали», – пише видання.

Два тижні тому в Софіївській Борщагівці біля будинку попередника Перегинця, екс-голови сільради Юрія Денисенка сталася перестрілка: кілери, які до сьогоднішнього дня не затримані, стріляли нібито в співзасновника банку «Родовід» Сергія Дядечко.

«Зараз, як неофіційно говорять в міліції, можливо буде відпрацьовуватися версія, що тоді було скоєно замах не на Дядечко, а на його сусіда – екс-главу сільради», – повідомляється в публікації.

«Влітку минулого року в сільраді стався конфлікт між тодішнім головою Юрієм Денисенко і депутатами. Комісія з інвентаризації землі, яку він створив, знайшла порушення по землі на 120 млн грн. Нібито Денисенко сказали: або ти виконуєш наші умови – даси приватизувати ставок, цвинтар, ділянку, або будуть проблеми. Тоді ж Денисенко був відсторонений від виконання службових обов’язків, а на його місце з приставкою в.о. був призначений Василь Перегінець, якого вважали поступливим», – пише видання з посиланням на власні джерела.

Відзначимо, 19 березня в Софіївській Борщагівці біля будинку Денисенко сталася перестрілка. Кілери, які до сьогоднішнього дня не затримані, стріли нібито в співзасновника банку «Родовід» Сергія Дядечко. Зараз, як неофіційно говорять в міліції, можливо буде відпрацьовуватися версія, що тоді було скоєно замах не на Дядечко, а на його сусіда – екс-главу сільради.

Причиною смерті сільського голови Софіївської Борщагівки стало хворе…

10 апреля 2012 Померлий Василь Перегінець — правоохоронець на пенсії. Свого часу був заступником керівника УДАІ в Київській області. Виконувати обов’язки селищного голови став минулого літа — зі…

ntn.uauk/news/health/2012/04/10/7657

Причиною смерті сільського голови Софіївської Борщагівки стало хворе серце

На Київщині раптово помер виконувач обов’язків сільського голови Софіївської Борщагівки — населеного пункту, в якому три тижні тому відбувся замах на столичного банкіра. Місцеві мешканці одразу заговорили про те, що смерть чиновника може бути невипадковою.

Селище Софіївська Борщагівка, що на Київщині, вже вдруге привертає до себе увагу.У середині березня тут намагалися вбити заступника голови правління одного з банків. Тоді двоє невідомих розстріляли його Мерседес. Поранили водія та випадкового свідка, якого забрали до реанімації. Сам банкір не постраждав. Днями ж раптом помер виконувач обов’язків селищного голови Василь Перегінець.

Олесь Кудрик, заступник сільського голови Софіївської Борщагівки:

 — Зайшов в сільську раду, це було в п’ятницю, вставив в замочок ключ, не вспів повернути — упав. Визвали скору, були три скорі все, питалися, нічого. Коли в суботу зробили вскрітіє, то вже показало що два рубці на серці було, а це третій.

 Селом одразу пішли чутки – можливо, чиновник помер не випадково? Колеги ж покійного вважають — занапастило чоловіка хворе серце. Усілякі розмови про можливе отруєння чи інші причини вважають нісенітницею. Тієї самої думки і правоохоронці.

Микола Жукович, керівник відділу ГУ МВС України в Київській області:

 — В офіційному заключенні є те, що він помер від ішемічної хвороби серця, мається на увазі, що у нього трапилась зупинка серця, це для його віку, в принципі, таких смертей в Україні доволі часто бувають. Наразі ми не розглядає версій навмисних вбивств, чи отруєння чи там іще.

Померлий Василь Перегінець — правоохоронець на пенсії. Свого часу був заступником керівника УДАІ в Київській області. Виконувати обов’язки селищного голови став минулого літа — зі скандалом та бійками. Цілком ймовірно, що саме неспокійна робота й підірвала здоров’я чоловіка.

Ірина Винокурова, Євген Михайлов

Поховали голову скандальної сільської ради під Києвом — Укрaїнa — ТСН.ua

9 апреля 2012 У міліції заявили, що голова помер від хвороби серця, однак дружина покійного ніколи не чула від чоловіка скарг на серце. Сільський голова Василь Перегінець помер на роботі.

tsn.uaukrayina/pohovali-silskogo-golovu-…

На Софіївській Борщагівці знову кримінал: загинув глава сільради

9 апреля 2012 6 квітня помер голови сільради елітної Софіївської Борщагівки під Києвом 48-річний Василь Перегінець. Як повідомили ЗМІ його колеги, він помер після того, як попив кави з підлеглими.

Ura-Inform.comuk/capital/2012/04/09/n

Біля Києва поховали голову сільради, якому нібито підсипали отруту в каву

9 апреля 2012 …8 квітня, в селі Софіївська Борщагівка під Києвом похоронили в.о. сільського голови Васил. … його місце з приставкою в.о. був призначений Василь Перегінець, якого вважали поступливим.

vidgolos.com150093-bilya-kiyeva-poxovali-golovu-…

Та багато інших публікацій. Сходяться та трьох версіях підсипали щось в каву, напередодні був конфлікт з депутатами і Кудриком О.Т., «зробили» хлопці з ТОВ «Домінант плюс» яким він обіцяв 10 га землі, але цим нехай розбирається міліція, звісно якщо вона захоче чи буде приказ зверху. Так чи інакше вже Перегінця В.М. немає. Іще дивний вже паранормальний випадок стався з тілом Перегінця В.М. коли його везли додому з моргу, зламався VIP катафалк, і довгий час так і стояли в дорозі. Можливо це все дії невідомих сил?????

Що буде далі розкажемо.