Влада Києва, яку очолює Кличко масон мормон з будівельної мафії, «пробачила» забудовникам близько 2 мільярдів гривень

Власти Киева, которую возглавляет Кличко масон мормон по строительной мафии, «простила» застройщикам около 2 миллиардов гривен

The authorities of Kiev, headed by Klitschko Mason Mormon from the construction mafia, «forgive» developers about 2 billion hryvnia

基輔的當局,由克里琴科梅森摩門教從建設黑手黨,“寬恕”開發商約20億格里夫納

السلطات كييف، برئاسة كليتشكو ماسون مورمون من مافيا البناء، «يغفر» المطورين حوالي 2

مليار هريفنيا

стаття взята з сайту https://ufnytblog.wordpress.com/2017/11/03/%d0%b2%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d0%b0-%d0%ba%d0%b8%d1%94%d0%b2%d0%b0-%d1%8f%d0%ba%d1%83-%d0%be%d1%87%d0%be%d0%bb%d1%8e%d1%94-%d0%ba%d0%bb%d0%b8%d1%87%d0%ba%d0%be-%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%be%d0%bd-%d0%bc%d0%b0/

Влада Києва, яку очолює Кличко масон мармон з будівельної мафії, «пробачила» забудовникам близько 2 мільярдів гривень
На сайті https://www.slovoidilo.ua/2017/11/02/novyna/suspilstvo/vlada-kyyeva-probachyla-zabudovnykam-2-milyardiv-hryven стаття

Влада Києва «пробачила» забудовникам близько 2 мільярдів гривень

У Київській міській державній адміністрації пропонують списати заборгованості забудовників за 2016 рік зі сплати пайової участі як безнадійні.

У Київській міській державній адміністрації пропонують списати заборгованості забудовників за 2016 рік зі сплати пайової участі як безнадійні.

Таку ініціативу озвучив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс на брифінгу 2 листопада, повідомляє «Слово і Діло».

Віталій КличкоМіський голова Києва

Кличко пообіцяв, що в Києві буде побудований сучасний “Центр захисту тварин”Сказано 28 березня 2017 р.Статус обіцянки: У процесі

«У нас був борг 1,8 мільярда гривень минулого року. В цих грошей давно вже сплив термін позовної давності. Їх потрібно просто взяти й списати. Все, що можна було, ми звідти вже витягли», – зазначив він.

Своєю чергою експерти відзначають, що перед списанням боргу варто було б провести перевірку й з’ясувати, яка його частина є неліквідною. На сьогодні частина забудовників може не існувати або ж випадок може бути безнадійним, зазначив представник «Реанімаційного пакета реформ» Віталій Гриб.

Раніше мер Києва Віталій Кличко розповів, коли розпочнеться реконструкція Шулявського моста.

Також голова КМДА повідомив, скільки садків збираються відкрити в Києві.

Також на сайті https://www.epravda.com.ua/news/2017/11/2/630766/ стаття

Київська влада пропонує пробачити забудовникам 1,8 мільярда гривень

Четвер, 2 листопада 2017, 19:00

Списати заборгованості забудовників за 2016 рік за сплату пайової участі як безнадійні пропонує перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Геннадій Пліс.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«У нас був борг 1,8 млрд гривень в минулому році. По цим грошам давно вже минув строк позовної давності. Їх потрібно просто взяти і списати. Все, що можна було, ми звідти вже витягли», — сказав він на прес-брифінгу в четвер.

На думку представника реанімаційне пакету реформ Віталія Гриба, перед списанням боргу потрібно провести перевірку, яка його частина неліквідна.

За його словами, частина юросіб-забудовників вже може не існувати або ж випадок може бути безнадійним.

У той же час, за словами Гриба, існують інші можливості залучення боржників до відповідальності.

«Найчастіше такі заборгованості пов’язані з кримінальними діяннями. Не виключаю, що в деяких випадках заборгованість можна реанімувати за рахунок кримінальної відповідальності», — пояснив він.

За словами Гриба, в 2017 році зросла заборгованість по пайовій участі в міський бюджет Києва: станом на 1 жовтня цей показник збільшився на 250 млн гривень у порівнянні з 1 лютого.

У той же час Плис пояснив, що рівень сплати пайових внесків забудовниками виріс, а заборгованість збільшилася через зростання інфляції і нарахування пені.

Він додав, що в результаті перевірок аудитори істотно знижували заявлену забудовниками вартість інженерних мереж, яку вираховують із пайової участі, тому завдяки нововведеній процедурі перевірки інженерних мереж місто заощадив 200 млн гривень.

 

Це вже не перший подарунок масонам від  Кличка своїм покровителям, які призначили та поставили його керувати серцем руської землі.

Також аналогічно діє і сільський голова Софіївсько-Борщагівської сільської ради на території якої і стоїть найбільший храм мормонів масонів будівельної мафії Кудрик Олесь Тимофійович.

Як повідомляє сайт https://sofiivka.wordpress.com у своїй статті

Як Софіївсько-Борщагівська сільська рада гуляє новий рік. І це голова сільської ради ?
As Sofiivska Borschahivka village Council walks the new year. And this head of the village Council ?

Как Софиевско-Борщаговская сельский совет гуляет новый год. И это председатель сельского совета ?
На сайті mistaua.com редакція знайшла ряд фотографій в яких «засвітився» сільський голова Софіївсько-Борщагівської сільської ради сьомого скликання Києво-Святошингського районуу Київської області Кудрик Олесь Тимофійович.
На фото видно як Кудрик О.Т. безцеремонно пристає до жінок, та будучи зі слів автора : «»Пяний як свиння» чіплявся до всіх».
Оце гарні кадри працюють в органах місцевого самоврядування, та витрачають бюджетні кошти села Софіївська Борщагівка.
Видно Софіївсько-Борщагівська сільська рада гарно ділиться бо за 2014 рік різко списала 4000000 (чотири мільйона) гривень на капітальний ремонт дитячого садочка «Золотий колос» та 1,2 мільйони гривень на загально освітню середню школу села Софіївська Борщагівка.
Так ось куди пішли ці гроші.

сільський голова Кудрик о.т. Софіївсько-Борщагівська сільська рада святкує

кудрик о.т. видно і "дівчата" були видно багатий бюджет села Софіївська Борщагівка

Працівники Софіївсько-Борщагівської сіільської ради Павлюк Л.. (воєний стіл) та Якимаха О. (землевпорядник) разом з дівчата танцювали?

кудрик о.т. новий рік 14

Кудрик о.т.  Софіївська Борщагівка " ой більше не можу все я готовий"

Кудрик о.т. новий рік  Якимасі дай хоч раз!? Софіївсько-Борщагівська сільська рада

кудрик о.т. новий рік 3

Кудрик о.т. новий рік  Якимасі дай хоч раз!? Софіївсько-Борщагівська сільська рада

кудрик о.т. новий рік 5

Кудрик о.т. новий рік  Якимасі дай хоч раз!? Софіївсько-Борщагівська сільська рада

кудрик о.т. новий рік 7

кудрик о.т. новий рік 8

кудрик о.т. новий рік 9

Куди ж дивляться правоохороні органи на таке б…дство!? яке відбувається в Софіївсько-Борщагівській сільскій раді! І це при тому що в Україні іде війна!

ЗАЗАНАЧАЄ Кудрик Олесь Тимофійович. … ділиться бо за 2014 рік різко списала 4000000 (чотири мільйона) забудовникам… який разом з Мартиновим є забудовником Софії Київської, Клубний.

Це підтверджується тим що Кудрик подарував будівельно олігархічній мафії масонів мормонів 18 мільйонів гривень, які мали надійти до бюджету на побудову нової школи та дитячого садка. на сайті http://368.media/2016/01/30/prigorod-kieva-podaril-zastrojshhikam-18-millionov-griven/

Пригород Киева подарил застройщикам 18 миллионов гривен

30 января 2016 | 09:00 0 1 497

Сельсовет Софиевской Борщаговки, которая граничит с Киевом, фактически подарил застройщикам 18 млн. гривен. Об это сообщает пресс-служба ГФИ Украины.

Сельсовет незаконно освободил местных застройщиков от выплат на развитие социальной и инженерно-транспортной сети района, что привело к потере денег.

Кроме того, выяснилось, что некоторые работы, выполняемые за счет бюджета, были завышены в стоимости. Это нарушение стоило еще 30 тыс. излишне потраченных гривен. Результаты проверки передали в полицию.

Також Люди Кличко положили глаз на агрокомбинат «Пуща-Водица» http://kievvlast.com.ua/text/ljudi_klichko_polozhi… Государственный агрокомбинат «Пуща-Водица», занимающий свыше 3 тыс. га на территории столицы и области, вскоре может быть приватизирован и застроен. Местное руководство уверяет, что Минагро и КГГА уже разработали план поэтапного уничтожения предприятия, а на пост директора комбината подыскали человека, близкого к мэру столицы. Возьмите зама, он хороший
17 апреля сотрудники ГАК “Пуща-Водица” посетили здание Министерства агрополитики, дабы выяснить, на каком основании ведомство пытается назначить на пост заместителя директора предприятия Евгения Данченко. В высокие кабинеты людей не пропустили. Между тем, к народу вышли первый замминистра Ярослав Краснопольский и глава группы советников министра Александр Лиев и попытались уверить коллектив, что Данченко кооптируется на предприятие абсолютно законно. Немного повозмущавшись и передав министру свой протест.

Також Николай Шкаврон признался в незаконной раздаче сотен гектаров киевской земли відео 17.11.2016 року ТСН 19.30 год
Більше читайте тут: http://ru.tsn.ua/video/video-novini/nikolay-shkavr…
шкаврон
Тільки чомусь цікаво Шкаврон наніс збитків незаконою роздачеб землі територіальної громади села Софіївська Борщагівка на 400 мільйонів гривень, і йому суд (поклопотав Холодницький) дав 2 (два) роки умовно з виплатою 10000 (десяти тисяч) гривень штрафу. А каськів украв всього 7 мільйонів і холодницький кричить верне все і сяде на 5 років.
ТЕПЕР ПРО МАСОНІВ ДИВІТЬСЯ НА ЮТУБ

Философия Масонства https://www.youtube.com/watch?v=jMsa1GvLWKk

МАСОНЫ УСТАНОВИЛИ МИРОВОЙ ПОРЯДОК? ИМ ПРИНАДЛЕЖАТ ВСЕ ДЕНЬГИ

  • 6 місяців тому
  • 59 переглядів
Масо́нство (франкмасо́нство, фр. Franc-maçonnerie, англ. Freemasonry) — движение, появившееся в 1717 году в виде …

 

1 комментарий Post your own or leave a trackback: Trackback URL

  1. Володимир:

    Масони Любомирські та рівненська Оствиця…

    Чому у Рівному музей-реконструкцію, чудернацьку імітацію під варяжсько-вікінговську старовину, назвали «Оствиця»?  
    Який стосунок до цього мають ополячені князі Любомирські, шанувальники масонства, окультизму та чорної магії? 
    Що спільного між Любомирськими, одінізмом, яхветизмом, «русским миром» та гібридною війною?

    Стаття «Оствиця, навіщо українцям окультизм князів Любомирських?» — https://www.museum-ukraine.info/?p=9744 

Оставьте комментарий