Політична партія ВО «Свобода» говорить про люстрацію влади, тоді чому члени партії Києво-Святошинського районного партійного осередку допомагають злочинній рейдерській владі Софіївсько-Борщагівської сільської ради?

Про захват Софіївсько-Борщагівської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області який відбувся 05 липня 2011 року депутатами рейдерами, колишнім заступником сільського голови Кудрика Олеся Тимофійовича, при підтримці: молодиків-спорстменів з ТОВ «Домінант Плюс»,  Києво-Святошинського осередку, Партії Регіонів який на той час очолював Заславський М.В. ,  та при неофіційній , але активній підтримці помічника народного депутата Мельника Петра, а саме Миколи Гусятинського, та забудовників багатоповерхівок Мартинова Андрія та Журби Олександра ми писали в попередніх публікаціях.

А тепер докладніше  по темі.  Києво-Святошинську районний осередок партії ВО «СВобода» очолює Ковінченко Анатолій Леонідович, який був призначений (саме призначений, а не обраний на комітеті партії) Ханенком С.. При цьому Ковінченко А.Л почав активно залучати до Києво-Святошинської організації ВО «Свобода» людей, які при головуванні Кремця Сергія Володимировича, його заступника Кудрика Олеся Тимофійовича, секретаря сільської ради Сиротюк Лариси Петрівни активно допомагали розкрадати землю громади, та видавати її по  0,5 га невідомим особам, та замітати злочині сліди.

Мова йде про Свириденка Віктора Валентинович (сестра його Тетяна працювала) в Держкомземі, та про Сергія (пов’язаний з родиною Юзефовичів).

Свириденко Ганна Вікторівна (родичка Свириденка В.В) яка зареєстрова м. Києві по проспекту Героїв Сталінграду, 6 мала  земельну ділянку по вулиці Івана Франка, 6 площею 0,50 га яку продала Кулак Валентина Сергіївна, яка є «довіреною» особою одного з забодовників багатоповерхівок. Поблизу цієї земельної ділянки, також знаходяться земельні ділянки осіб які стали відомими в пресі та телебаченнню, завдяки стрілянині з автоматів в селі Софіївська Борщагівка по вулиці Озерна., це:

Дядечко Ольга Миколаївна, яка прописана Донецька область проспект 25-річчя РККА, будинок 12 має по вулиці Київська, 48 земельну ділянку площею 0,50 га, а чоловік банкір авто якого розстріляли по вулиці Озерна, де він і його родина мешкають Дядечко Сергій Володимирович по вулиці Київська, 50 земельну ділянку площею 0,53 га.

А також громадянина Кривобока Василя Яковича, який зареєстрований м. Київ, проспект Сталінграду, 6, має земельні ділянки по вулиці Івана Франка, 2 площею 0,50 га, по за вулицею Жулянська 8,9 га (майже девять га),  а також на свою родину Кривобок Тетяну Юріївну 6,48 га, та Кривобок Оксану Юріївну більше 1 га.

Є і інші цікаві люди хто цікавиться може глянути на сайті ютуб http://youtu.be/TCMwb_CI1M0 землевласники села Софіївська Борщагівка.

Тепер що стосується Ковінченка А.Л., то він до Києво-Святошинського осередку ввів також свого сина Ковінченка Юрія Леонідовича, який зареєстрований
м. Вишневе,вул.Святошинська,2, на якого оформленні земельні ділянки по
вулиці Київська площею 0,10 га, яка оформленна іще при головуванні Ковінченка А.Л. на посаді сільського голови Софіївсько Борщагівської сільської ради з 1994 по 2006 роки, а також земельна ділянка на археологічних розкопкопках на мисі Верхнього ставу річки Нивка, по вулиці Васнєцова14, (рішенням № 217 від 22 лютого 2010 року 35 сесії 5 скликання був наданий дозвіл на складання проекту з землеустрою щодо відведення земельної  площею 0,1000 га, для  ведення особистого селянського господарства). Серед найближчих сусідів чогось знову люди які причетні до корупційних схем та до захвату 05.07.2011 року сільскої ради, чи їхні найближчі родичі, а саме:

Нині покійний Перегінець Василь Миколайович, проживав тоді м. Київ, вул. Якуба Колоса, 21, гуртожиток,  земельна ділянка площею 0,10 га по вулиці Васнєцова, 16;

Шупик Максим Валерійович, син депутата 5-го та 6-го скликання Шупика Валерія Михайловича, який проживає вулиця Пушкіна, 21, земельна ділянка площею 0,10 га по вулиці Васнєцова, 12;

Левченко Оксана Миколаївна, дружина депутата 5-го та 6-го скликання вулиці Жовтнева Левченка Олександра Івановича, земельна ділянка ,010 га по вулиці Васнєцова, 10;

Кондратюк Любов Савівна теща, землевпорядника, який працював до 2006 року Парфьоничев Сергія Володимировича, яка мешкає в міст і Києві по вулиці Б.Гаріна, земельна ділянка площею 0,10 га вулиця Васнєцова, 1;

Головко Олександр Якович, працював в міліції, знайомий з Перегінцем В.М., та найкращий друг Шупика В.М. та Левченка О.І., проживає м. Київ, вул. Якубовського , 7,кв. 388, має земельну ділянку по Васнецова,15 площею 0,13 га;

Шевель Наталія Андріївна, працювала при Ковінченк А.Л. секретарем сільської ради,  була депутатом 5-го скликаня найліпша подруга Сиротюк Л.П. (яка працювала секретарем, та і зараз працює в сільській раді разом з Кудриком О.Т.) , проживає по вулиці Заводська,14  має земельну ділянку по вул.иці  Васнєцова,13, площею 0,10 га.

По чуткам, що просто так не виникають, Шевель Н.А. була коханкою Ковінченка А.Л. вийшла заміж за Майстренка Ігоря, який разом з Ковінченко А.Л. тримають на сьогоднішній день ресторан «Колиба» або «Козацька рада».

Виникає тоді запитання за які заслуги Ковінченко А.Л. отримав від Кудрика О.Т. земельні ділянки, разом з головними захватчиками сільської ради????? Також цікаве питання у громади, чому після написання листа до Обласної організації ВО «Свобода» до Ханенка Святослава Михайловича, та візиту до Софіївсько-Борщагівської сільської ради Ковінченка А.Л. який навіть не привітався з громадою села, відразу вийшов депутат Кривопишин О.П., який є членом Партії Регіонів, та всім присутнім в наметі обявив дослівно: «Ми знаєм все ваші сорок два штика». Під зверненням було якраз 42 підписи громадян. Це збіг чи цілеспрямована робота Ковінченка А.Л.?

Голові Київської обласної
організації ВО «Свобода»

Ханенку Святославу Михайловичу

т. 0800-50-29-31

              

 

ЗВЕРНЕННЯ

 

05.07.2011 року о  04.00 годині  ранку група депутатів на чолі з Перегінцем Василем та група невідомих осіб проникли до приміщення Софіїївської Борщагівськоі сільської ради Києво-Святошинського р-ну, Київської області, та окупували всі кабінети. Оперативно слідча група до цього часу не надала інформацію щодо законності захвату сільської ради.

06.07.2011 р. відбулося побиття та отруєння жителів села, які зібралися біля сільської ради, невідомими особами. Бригадою Вишнівської станції швидкої допомоги № 2 зафіксовано нанесення тілесних ушкоджень жителями села (лікар Матвійчук Н.Є.).

Численні звернення до правоохоронних органів не дали результату. Ніхто не захистив права жителів села на протязі цих діб.

07.07. 2011 року о 05 год. ранку, особи, які захопили сільську раду, спробували застосувати зброю проти мирних жителів села.

В сільській раді знаходяться біля 40 чоловік.

Ми 20.07.2011 року офіційно звернулися та отримали дозвіл на проведення демонстрації біля Києво-Святошинською районною адміністрацією, та на надземному переході «зебра» в с. Софіївська Борщагівка напроти 9-ти поверхового будинку громадяни мешканці с. Софіївська Борщагівка почали переходити дорогу, в цей час міліція та беркут почали застосовувати фізичну силу, це можуть засвідчити телеканал 1+1 та citi. Дана акція відбулася щоб нас почули і державні органи зреагували.

Просимо Вам сприяти звільненню приміщення Софіївсько-Борщагівської сільської ради від осіб, які його захопили, незаконно користуються ним та перешкоджають нормальній роботі сільської ради, захистити інтереси жителів села.

20.07.2011 рік               Громада села Софіївська Борщагівка

Крім цього жодного разу коли в село приїжджав Ханенко С.М. не було Ковінченка А.Л. Йому, що нічого сказати людям? Чи він так інтенсивно розповідає скрізь, що гірших людей ніж в Софіївці ви не знайдете ніде. Невже він цим керується?

Тому, шановна партію ВО «Свобода» проведіть спочатку люстрацію в совїх рядах, а тоді вже говоріть про люстрацію влади в країні, бо цим ви втратили авторитете в селі Софіївська Борщагівка.

Ось деякі фотофакти.

Сергій член партії ВО «Свобода» Києво-Святошинської організації та землевпорядник Ковальчук Роман

Сергій член партії ВО «Свобода» Києво-Святошинської організації та депутат сільської ради Коробчук Микола Григорович, який 05.07.2011 року був серед рейдерів, які захопили сільську раду.

Мартинов Андрій (забудовник багатоповерхівок біля м. Вишневе, та Головко Олександр

Головко Олександр, Коробчук Микола, Левченко Олександр, спиною Сергій з ВО «Свобода»

Гусятинський Микола помічник-консультант народного депутата України П.В. Мельника

Гусятинський Микола помічник-консультант народного депутата України П.В. Мельника

А ось буквально після декількох хвилин

Сергій з ВО «Свобода» Києво-Святошинської організації

Сергій з ВО «Свобода» Києво-Святошинської організації з Левченком Олександром